Ljudi, imate pravo za sve sto pricate, slazem se sa svima- svako ima pravo na to sto kaze...
Zaista ovaj golf je ko casa, prvu zastitu na sebi ima, nigde truo, motor je fin, lepo radi, oticu sa kumom da ga on snimi, dosta vise zna od mene. Nemam novac da ga sredjujem odmah, ali imam u planu, kad skupim neki novac, mnogo stvari mogu ja na njemu da odradim sa kumom. Noviji auto, skuplji delovi, golfa mogu sam da sredim, delova na svakom cosku. Znam da ne pruza udobnost , ali sigurnost i pouzdanost verovatno... Koliko ja znam, svi koje sam pitao za golfa dvojku, tj.oni koji su ga vozili, kazu da je to auto napravljen 1 i vise nikad takav( kazu da je limarijski odlican)- ja nema toliko iskustva, neko od vas moguce pa nek mi kaze. Iskreno meni se zaista svidja linija golfa , iskreno visoka je ta cena, ali sigurno nije dzaba. Naravno, da necu mu dati 1500 eura, vec cu da mu skinem na 1150-1200 slozicu mu pricu, a i kum je tu ekspert za to, pokusacemo koliko mozemo. Gledao sam ovu sivu dvojku, zaista lepo izgleda, ali meni se vise svidja ovaj sto sam ja gledao. Slike su lose, slikan je nocu, gde je mrak u garazi, ali kada se pogleda uzivo, promenio bi misljenje, mislim kada bi se ispolirao kao nov.