E ovako, u startu da se razumemo, auto ne kupujem. Nemam ja tih para, prevashodno mislim na valjano odrzavanje... E sad o autu...
Potrosnja, kao prvo.... 50l plina na 340km, od toga malo nesto po lokalu ostalo otvoreni put, tempo 160++ Tako da, potrosnja nije katastrofalna kao sto se cini...
Menjac perfektan, stucnuo nije jednom za 3 dana... Prvi put u zivotu sam osetio kako kvatro cupa iz krivina.... Jedino sto na autu treba da se presteluje je kompjuter za plin... Da mu se malo podigne temperatura na kojoj prebaca, posto se desi kad je bas hladan da u prvih par minuta hoce da se ugasi na naglom kocenju... Ali mozda je to vec i sredjeno.
Enterijer fenomenalan. Bukvalno nigde koza ostecena nije. A u tom trenutku nije bio sminkan za prodaju. Od elektronike jedino ne radi cd sharzer, tj mozda i radi ali je samo iskljucen... Eksterijer... Hm, ako iskljucimo migavac koji se odlepio na auto putu, pa sam ga privremeno zalepio selotejp trakom, drugih zamerka nema....
Inace auto je prodat, pre par nedelja, znam i cenu za koju je otisao, tako da pecina prica o ceni je na mestu...
eto tako....