Drugari, kao nekom mogu reci laiku za VW, potrebna mi je pomoc, tj savet.
Posedujem Passat B3 karavan 1.9D '91 i dobio sam ponudu zamene za Golfa mk3 1.9D limuzina 92' pa me zanima sta bi ste vi imali da me posavetujete.
Oba auta su bez turbine, identican motor, oba imaju servo, enterijer ocuvan, nove gume i akumulator oba, e sad ono glavno

Za svoj auto provereno znam da od kada je uvezen iz CH 2005 god nije koriscen za transport tereta, limarija perfektna, motor ocuvan i negovan max, sto sve to ne mogu bas reci za Golfa jer eto ne poznajem coveka niti znam kako je negovao auto ( sem limarije koja deluje ok )
Zasto se uopste razmisljam, pa karavan sam dobio a pretezno vozim po gradu, dakle muka ( mada i porodicni auto je karavan pa sam navikao )
Koji od ta dva auta je laksi za neko globalno odrzavanje, udobnost predpostavljam da je na strani Passata. Kako je poredjenje sa svim onim mali sitnicama koje se srode s nama i olaksavaju zivot

Kako je ponasanje u voznji Golfa, tako neke stvari jer verovali ili ne nisam nikada imao prilike da sednem u Golfa 3 a ne znam nikoga i ko ga poseduje.
Da li razmisljati uopste o zameni te vrste ili ipak ne?
Za neka druga poredjenja i ponude necu ipak ovde jer nije forum za druge marke vec za VW.