planiram da kupim neki auto oko aprila,maja tekuse godine,dilema je izmedju Golf-a 5 2.0 tdi ili Opel Astra H 1.9 gtc (120 ili 150 ks).Stvarno bi mi puno znacilo kada bi izneli svoja iskustva i misljenja o pomenutim modelima.Znam da su ''mane'' plivajuci zamajci kod oba modela,cene,koliko se secam, oko 1000e ali postoji malo podataka odnosa ova dva automobila.Takodje golfov 2.0 tdi 'ima' problema sa glavom motora,mada to donekle pripisujem nacinu voznje i kvalitetu odrzavanja vlasnika,takodje sam primetio da se sami vlasnici 2.0 tdi ne zale na njih vec kruze price o tome pa me zanima da li je to istina i koliko je realno da se to desi uz neku normalnu voznju i redovno odrzavanje?Stvarno cenim vasa misljenja i sugestije i procitao sam puno Vasih postova,mislim da sam na pravom mestu za savete

.Takodje,od velikog znacaja mi je i unutrasnjost automobila pa ako mozete da mi pojasnite pakete opreme jer nisam uspeo da nadjem nigde o Golfu,za Astru otprilike znam.I,kad smo kod enterijera, glavna i ogromna zamerka Astre je nedostatak sata za temperaturu

,

stipse,nema drugo objasnjenje.