e moj skajlajn prije ce crci dizna na tom 1,6 od benzina nego na 1,9 TDI od 90ks

kako mozes da kazes da je auti presao max 130kkm a golf sigurno preko 300kkm? Znas li konkretno te aute?
I da ako je normalno i savjesno odrzavan 200kkm je nista za taj motor ako nije i 50kkm je pitanje kad ce sve crci

neuporedivo po meni jos je audi najvjerovatnije 3 vrata znaci sto se komforta tice bruka (mada ima i petica sa 3 vrata).
i nzm sta to rikava toliko na tim dizelima pogotovo 1,9 da tako pricas o njima? Ne radi se brate o 2,0 (mada ni oni nisu svi toliko smece)?
Ako momak umije da vozi auto kako treba da se vozi trajace mu dizel i bice prezadovoljan ako ne umije no je duduk i zivotinja nek odma uzme 1,6 sigurno mu nece zamajac i turbo prolupat. Jednostavno

sve zavisi i dje neko zivi za vojvodinu gore ne treba vam dizel nista, usaltas 5-u i cepas

em malo trosi em se motor ne muci (mada ja opet licno polazim od toga ako u takvim uslovima 1,6 malo trosi kolko li onda tek 1,9 TDI trosi

) al ko je nekad vozio 5 ljudi u auto i natovario ga recimo kao za ljetovanje taj ko tada jednom 1,6 proba a posle njega TDI nikad vise nece o 1,6 razmisljat