Evo ga auto:
http://www.mojauto.rs/polovni-automobili/1656487_Audi_A2_2003_godRekao mi je rodjak koji ga je gledao da je prva boja 100% ali da je dosta izgreban i da bi trebalo da se ofarba, nikada nije bio havarisan, motor lepo radi, lepo vuce, lepo menja brzine, klima radi, radi eco pali i gasi kad stane, sva stakla su original, unutra je Ok, izlomljena jedna vrtjka pozadi, ne radi taster za suvozacev podizac, ali moze da se spusta i podize to staklo sa vozaceve strane. Dzvoknut malo kod levog stopa. Mnogo je prljav i volan je izandjan i trebalo bi da se presvuce. Podvozje je odlicno. Pali ponekad zutu lampicu za ulje, ali kaze mi buraz da je u toku voznje ugasio. Uradjen mu je veliki servis i ima odlicne letnje gume... Auto koji nikada nije bio udaran, cak nikada ni farban, ali lose odrzavan. Kaze da je vlasnik onako malo prostiji covek, prljav posao radi verovatno... Ja ga cenim da za 3000e ako ga da, nije losa kupovina. Ja da sredim jedno lepo farbanje za 4 zelene, neki enterior ditajling, presvlacenje volana.... Auto kosta u DE 4500e sa 310k km, to je najjeftinije, i to u DE toliko.