Joco, pogledaj sta ja prodajem za 8700e brate. Ako hoces dodji i kupi auto, mani ove tenecke jbt! Ovo sto ti gledas su i slabiji motori, i klot su brate mili do bola... Ovo sto sam ja napisao sve je tacno, auto je koska. Ja sam ocarbao haubu i krilo pre dva meseca jer ga je usrala neka pticurina u Grckoj letos i dok sam dosao u Srbiju, i oprao auto, ode lak u pm, tak oda je i to bez tackice...Motor je menjan jer je crkla pumpa za ulje i sjebala sve zivo. Ovaj motor je presao 90k i kao nov je. Sad sam mu uradio mali servis pre par dana, potrosio je za 10000km 300g ulja. Tad je menjan motor zamenjen je i set kvacila i zamajac.
http://www.polovniautomobili.com/oglas5483062/volkswagen_passat_b6_20tdi_mega_full/Btw, sto se tice oznaka, nemam ni ja pozadi, ali tako je izasao iz fabrike, takozvana "badgeless" opcija, koju kupac moze da trazi... E ali sad cu da promenim cenu u 8700e fixno. Kad vidim sta se sve vleda i prodaje za 8500e, nema sanse da ga dam ispod ovoga, iako me za 10 dana niko nije zvao da pita ni za ovu cenu. Dal se plase ovog motora, iako sam lepo napisao da su dizne zamenjene Conti diznama, a jos nije bilo u ovl. servisima slucaja da je conti dizna crkla. Jos ovaj motor 125kw je alien tech i za 77kw i za 103kw. Ide 30% bolje od ovog od 103kw, a grosi identicno kao 77kw, a litar ipo manje od 103kw tdi...
Idem na A2 tdi definitivno. Gledao sam onog Lupa 1.2tdi sa manuelnim menjacem, les totalni. A menjac ima hod neki kao kod raspadnute Zastave 101, juris ga po celim kolima. Kad sam pritiso kvacilo, nesto mi ustinu novu, jedva sam je izvukao. Pola enterijera nema, sediste nije mogao da pomeri da pogledam nazad jedno 2 minuta...