Preuzeto sa drugog sajta
AUTOKOMERC NIS.... NAMERNO KVARI AUTOMOBILE....
Pozdrav svima...Zelim sve da obavestim, da spasim, da ne biste proslil kao ja...Naime,kupio sam auto Golf , 1.6 benzin - gas, OTERAO SAM POTPUNO ISPRAVAN AUTO,koji je vec bio kod drugih majstora, dijagnostika nije pokazala nijedan kvar, auto se super ponasao u voznji, super je vukao i na benzin i na plin, nikakav problem nije imao...
Medjutim oterao sam auto u ovlasceni auto servis za wolcfanegova vozila u Nisu, da mi izmere kompresiju, pogledaju reglazu trapa i ostale sitnice da li mozda treba da se zameni jos nesto... samo taj pregled kostao je 10790 dinara, naravno,nisu nasli nikakav kvar ali TRAZILI SU DA AUTO KOD NJIH OSTANE 6H, CIM SAM SEO U AUTO, UOCIO SAM RAZLIKU, PONASAO SE DRUGACIJE U VOZNJI, SVE SE TRESLO, RADIO KAO STARAC NEKI, NIJE HTEO DA POVUCE, NA PLIN ISTO ALI KAD SE ZAGREJE MALO BOLJE RADI ALI IPAK LOSIJE NEGO PRE...
NAZVAO SAM IH DAPITAM ZASTO JE SAD TO TAKO, IZMISLILI SU MI DESETINU MOGUCIH KVAROVA, KAKO AUTO NIJE ZA VOZNJU I HITNO DA GA TERAM NA POPRAVKU,KOJA JE IZNOSILA NEVEROVATNIH 600EURA... Bilo mi je previse, raspitivao sam se, sta bi moglo da bude kvar, vecina je rekla da su moguce dizne.. odvezo sam da i to sredim, u drugi servis, naplatili su mi 2500 dinara, ali auto i dalje isto trese, ne vuce kako treba... Taj majstor se zainatio da mi otkrije kvar, i ZAMISLITE GDE JE BIO KVAR, ZICE KOJE SE POVEZUJU SA PLINOM, SU BILE NAMERNO ISECENE, ZUTA I CRVENA,COVEK JE TO SPOJIO, UPAlim auto, radi kao nov...
NAKNADNO SAM CUO DA SU JOS MNOGI IMALI PROBLEM SA AUTO KOMERCOM NIS...KOJI RADE NA PROCENAT I NAMERNO KVARE AUTOMOBILE KAKO BI SE LJUDI VRACALI POD IZGOVOROM "KOD NJIH JE ORIGINALNO"...
DRAGO MI JE AKOSAM NEKOM POMOGAO, DA ODOGNEM NIKAKO NE MOGU, MENI SU TRAZILI 600 EURA,JA SAM SREDIO AUTO ZA 2500 DINARA..
POZDRAV