0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Citat: djuka81 Maj 09, 2011, 05:10:22 posle podne... ako neko otvori zeder sa 5 rupa (za kratko vreme/ sat ili dva), poklanjam moj auto!!!hahaha a sto mislis da ce ga ukrasti xaxa pa vecu stetu mogu napraviti kradjom opreme a vidjao sam ljude kako sjebu bolju opremu od zedera...radim u rb.kolubara i sa dijamantskom burgijom busimo kovani titanijum 2-3mm u minuti pa ti vidi
... ako neko otvori zeder sa 5 rupa (za kratko vreme/ sat ili dva), poklanjam moj auto!!!
to radite pre ili posle onoga kad vozite bagere 25 sati dnevno?
Citat: deys Decembar 30, 2012, 01:44:23 posle podneCitat: djuka81 Maj 09, 2011, 05:10:22 posle podne... ako neko otvori zeder sa 5 rupa (za kratko vreme/ sat ili dva), poklanjam moj auto!!!hahaha a sto mislis da ce ga ukrasti xaxa pa vecu stetu mogu napraviti kradjom opreme a vidjao sam ljude kako sjebu bolju opremu od zedera...radim u rb.kolubara i sa dijamantskom burgijom busimo kovani titanijum 2-3mm u minuti pa ti vidia gdje li si ti potrosio 28 godina zivota...
Najefikasnije resenje jeste kasko osiguranje, ali je ono skupo...
Sorry Drug mi skoro pominjao varijantu da u kola ubacis na neko skriveno mesto mob. telefon ukljucen sa karticom, a u slucaju kradje nadjes ga preko ortak lokatora u mts mrezi. Mora se prethodno aktivirati ortak lokator(jednostavno)... Ne mislim da je neko resenje, ali varijanta svakako jeste...
nada umire poslednja.ja sam tvog golfa prodao a pare popio i potrosio na kurve