Autor Tema: Golf Mk4 by MarkoMirijevo  (Pročitano 29065 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže archi

• Redžo je drifter, on ga tera u crveno po bašči
  • Sr. Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf IV 74KW ATD
Odg: Golf Mk4 by MarkoMirijevo
« Odgovor #140 poslato: Jul 22, 2012, 03:21:45 posle podne »
Ja ti mogu ovakve nabaviti ali je problem sto sam u Cg..
http://s4.postimage.org/gh2ofoj2q/crveni_far.jpg
Nekih 150e, samo crna pozadina.

Van mreže busijanac012

• VW Početnik
  • kom opanci, Tom & Jerry
« Odgovor #141 poslato: Jul 22, 2012, 04:22:05 posle podne »
Mene interesuju ti farovi sa crnom pozadinom?!?!?!? Da li je 150 evra zadnja cena ili ima varijante za dogovor?? http://s4.postimage.org/gh2ofoj2q/crveni_far.jpg

Van mreže archi

• Redžo je drifter, on ga tera u crveno po bašči
  • Sr. Member
  • Auto: Golf IV 74KW ATD
« Odgovor #142 poslato: Jul 24, 2012, 08:55:21 pre podne »
Za cijenu nisam siguran ali mislim da je tuda nedje. Ja sam kupio te farove nove za 180e i onda ih vozio par dana ali posto su imali plasticno ono naprijed zao mi je bilo da moje originalne HELLA BLACK MAGIC prodajem i onda sam te prodao. Medjutim ovaj momak kome sam ih prodao se zalio da mu ulazi vlaga (ja dok sam ih vozio nije imalo kapi, ali kod ovog momka stvarno je imalo vlage unutra u farove), i onda sam ih vratio ovome od koga sam ih nove kupio. Da se predje silikonom onaj spoj 100% ne bi vise pustali vlagu ali za te pare ja sam izgubio volju da to radim. Sada ih on opet prodaje pa mislim da je realna cijena oko 150e jer su korisceni mozda svega nedelju dana sve ukupno.. Uskoro cu predstaviti svoje auto pa cete vidjeti izmjene i kako su stojali farovi, bas predobro stoje i svijetle. Postavicu link ovdje kada predstavim auto.
Sad je ljeto i mogao sam da ti ne kazem za ovaj problem jer sad bi bili suvi ko barut, ali uvijek volim da kazem sve kako jeste pa ako budes i dalje zainteresovan posalji privatnu poruku da ti saznam pravu cijenu. A slike ce biti mozda danas u toku dana.
Izvinjavam se Marku na off-u ali eto vidjoh da je u potrazi za ovakvim farovima pa rekoh da pomognem.