nisam ja tito.
nego ovde svi znaju sve, odnosno previse jedu govna. sumaheru ako se kaze da kanali treba da budu polirani isti ce i biti ispolirani do savrsenstva. ako se kaze kupi dihtung glave od lade specijalke, ima da ga kupi. i sta sad? radi po instrukcijama i to je to. ja nisam jedan ili dva motora uradio nego puno vise i mislim da znam sta treba a sta ne.
kome se ne svidja i ko moze napraviti bolje donijecu mu ja 9A blok nek mi napravi vise od 166ks sa svim mogucim serijskim dijelovima.
dalje maximovicu ono dole na ventilima sto ti gledas i sto ti izgleda kao:
"Kao da ih je neko tocilom za brusenje kamena obradivao

"
to su stari ventili s kojih je skinuto djubre i koji i na duze i na krace staze onako izgrebani ne mogu uci u vodjice nikad u zivotu. iz prostog razloga jer je ociscen dio ventila koji nema blage veze s vodjicom.
ajmo dalje..
jel ko od vas koji ovde svirate kurcu IKAD U ZIVOTU U ZIVO VIDI GLAVU MOTORA OD AUDIJA 4RST?
jesu li kanali tog motora (2,0 16v 312ks) smirglani papirom, ili su grubi, ili nisu polirani, ili imaju one rupice na sebi?
ajd nek se prvo jave oni koji su je imali na radnom stolu ili imali priliku da je vide ili guraju prste u kanale pa da nastavimo dalje o kanalima, sta se dobija a sta ne.
siroko ima 166ks, nije mu navijen benzin da naliva. na otvorenom putu trosi manje od 7l benzina.
siroko nije pravljen seljackom metodom daj mu puno benzina i izduvnu granu, pa ce u obrtajima biti jak i brz.
na ovom autu ujutro radi automatski saug. 2015a je godina a ovo je smrdljiva k glava koja radi isto kao i 1989egod sto je radila.
e sad od vas svih pametnih ajd nek se prijavi neko da napravi ovakvog istog ja placam i ruke i dijelove