0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
ima da se kupi ram za tablicu sa integrisanom kamerom mada meni to sto stoji napolju i nije nesto posto se prlja.. ja sam mislio ili da stavim negde iza zadnje soferke mada ovo sa znakom je full.. ne prlja se a kad treba izleti napolje pogledo sam na netu.. ceo kit je 700$ i izgleda ovako:
aj slikaj te ambience lights kod tebe da vidim kako to izgleda na audiju sam video svetli bele boje
Citat: Devil Decembar 13, 2010, 07:14:02 posle podneima da se kupi ram za tablicu sa integrisanom kamerom mada meni to sto stoji napolju i nije nesto posto se prlja.. ja sam mislio ili da stavim negde iza zadnje soferke mada ovo sa znakom je full.. ne prlja se a kad treba izleti napolje pogledo sam na netu.. ceo kit je 700$ i izgleda ovako:Imas na ebay kamericu koja ide umesto svetla da tablu, pola kamera, pola led svetlo... Kinesko, al je skoro dz i likovi se ne zale...
Evo smanjio sam, ono bas ogromno bilo... Verovanto i jeste diodica, izgleda da je ona plastika vodjica svetla, ne sljasti to mnogo, samo kad je bas ono mrak onda se primecuje svetlost ...