0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
baki pa ne mozes da stavis tablu od benzinca na dizela nikako....
Citat: Devil Jul 10, 2010, 02:57:56 posle podnesad sam zvao lika kaze da bi dao za 6 glavica.. felne su bukvalno ko nove... 2009te proizvedene i gume su kao nove.. negooo dal to moze da pase i meni sumnjivo ?!? alfa vw ?!? kaze da sigurno pase na mondea 3... koji je njegov promer rupa ?!? Promer rupa na Mondeo-u ti je 5x108 ako ti je od ikakve pomoci, a mislim da jeste...
sad sam zvao lika kaze da bi dao za 6 glavica.. felne su bukvalno ko nove... 2009te proizvedene i gume su kao nove.. negooo dal to moze da pase i meni sumnjivo ?!? alfa vw ?!? kaze da sigurno pase na mondea 3... koji je njegov promer rupa ?!?
To sto imas lufta oko maglenki mozda ima veze sa onom plastikom. Skini je i uporedi sa plastikom sa original GTI-a...ako je to u pitanju, mozes da narucis u AK original.
Bruka kako izgleda do sada. Kad skupis para stavi mu orginalne farove sa socivima tad ce biti ubica
sto se tice maglenki, mora da ima malo lufta.i kod mene ima lufta kad pogledash izbliza.........stavi u njih xenone, i vezi da ti se one pale uvek preko onog nekog uredjaja i nek ti budu kao dnevna svetla .....