Pa sve je pitanje, jer je auto kupljen 2001 god... znaci star oko 3 i nesto god.. sa predjenih 45000km...Auto je tumban, ne znam ni ja sta je sve radjeno sa njim, ali to se sve tek primetilo nekoliko meseci nakon kupovine...Mislim da je dosta doprinelo unistavanju motora jer je moj rodjak vozio auto kao da je dizel, znaci tima... skretanje u krivinu 20km/h u 3. brzinu (verovatno misli da se auto stedi time sto se vozi na sto manjim obrtajima, mada sam mu cesto sugerisao na to)... i onda ako vidi da se auto ukopa da ne moze da povuce tek tada ga vrati u nizi prenos, a onda 2,3 puta godisnje na auto put ga gazi 150,160... A i ja sam ga dosta unistio, navescu vam 1 primer samo... dok sam se trkao sa jednim likom isao sam 70,80 u 5. brzinu i hteo sam da vratim u 3. .. ja mesto u 3. ja ga u 1. ubacim... i motor jako zabruji i ja sam provalio sta je u pitanju i pretisnem kvacilo brzo

i tako da auto nije stigao da udje duboko u crvenu zonu...
Volfsburg napisi sta mi ti predlazes da uradim, i koliko bi to eventualno kostalo..... I neka mi napise neko ako zna koliko bi kostala ugradnja servo volana u ovaj auto....
Hvala unapred, poz