Ma to je smesno...

Sinoc ti moja Ivana i ja idemo autoputem, kulturno predjemo gazelu

, stajemo na ELP(svi znate koji, na Nbg odmah posle gazele), kad na pumpi zamalo da se slupam

... Naime, stoji Chrysler 300c

, beliiii

...... SA HROMIRANIM 22''

sa sve falcom od nekih 7-8-9-10 cm

, ne znam kako i sta, al kako sam ih video, tako mi je pogled ostao na njima... Jedva sam promasio bankinu... Napucani 300c odlazi sa pumpe, kida put, ja samo sto ne zaplacem.. Krecem dalje, kad odjednom, Porsche Cayenne, MAT CRNI, SKROZ, TOTALNO

.... izgleda ko da ide da nekome j... kevu... I na njemu neke sljastece felne, nisam ih lepo video od brzine kojom je prosao...

I tako ti se ja smorim onako za medalju, idem lagano oko 100-ke, pricam sam sa sobom, Ivana me gleda, razmislja da'l sam dobro... kad odjednom neko mi blicnu dva-tri puta... ja se pomerim, kad pored mene proleti sa sigurnih 150 neka

BELA Corvetta zR 01

!!!!!! U trenutku izgubljenosti, kroz polu otvoreni prozor ja slusam taj prodorni zvuk motora, oci prate crveni trag na putu, e onda je baja dodao gasssss !!! Tu muziku treba da cujete!!!
I tako su oni svi prosli pored nas, mi smo se naslusali i nagledali, i nastavili da zivimo nase bezbrizne zivote i da uzivamo.....
A onda sam seo u svog GTI i pustio sledecu pesmu!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=XjvX3CxfT0Y testeras testeras testeras testeras testeras testeras testeras