Bilo bi primereno da se ovaj auto komentarise sa postovanjem , prvo stariji je od vecine vas , drugo , samnom za volanom moze da postigne rezultate daleko iznad performansi vasih ljubimaca

))))))))))))
auto je za 6 godina , kod mene presao 180 000 km , punog gasa , surovo spusten na pola opruge i sa amortizerima skracenog stabla , upadao je na relly , obilazio celu klasu na kosutnjaku ,
trkao se na ulici sa svima koji bi bili spremni da pokusaju , stigao je iz Beograda do Budve za 6 sati 43 minuta , sto bi rekli na stopericu (ne moze mnogo brze od toga)
postize 110 drugom , 150 trecom , 190 cetvrtom , i 215 petom (vise puta provereno u komparaciji sa novijim modelima )
Tajna performansi je u EG oznaci , adekvatnom menjacu i razradjenom motoru , ovaj model ima ravnu glavu , kao dizel , sve sto ventil otvori , ide ka udubljenju klipa ...
prenos menjaca nije ni blizu klasicnom gti-u bilo koje generacije
Ove informacije mozete detaljnije dobiti u emisijama Top Gear , i Fifth gear , gde je na vise testova , sa ovakvim autom , postignut bolji rezultat nego sa bilo kojim gti modelom do modela mk5
Sto se tice problematicnog stajlinga (vidim negativne komentare) prepravljan je posle svakog udesa , sa onime sto sam imao u garazi , jer sam u nedostatku para za gorino ,
trosio ono sto sam dobijao od osiguranja kao odstetu .
Trenutno Ovaj auto se radi, bice i napred i nazad golf dvojka sa dubokim branicima, dva fara , enterijerom golfa 2 i 13'' felnama jer se ubacuje dizel.
Skoljka je dosta ostecena pa sam resio da ga podignem i od njega napravim auto za svaki dan ,
isekao sam sve sto je bilo trulo , vratio na mere i trenutno pravim odseceno , bice golf dvojka (lepsi od kockice)
ali na platformi kockice ( koja je mnogo jaca , laksa i bolja od dvojke koja je nepotrebno teska i glomazna)
U saobracajnoj je golf gti mk1 gti (uskoro dizel) 1600 , poenta je bila da se vozimo pun gas i popravljamo samo ono sto slomimo

)))))))
pozz