Evo da se opet javim i ovde, bilo je nekih brikovanja novina i svega, evo samo cu kopirati kako se sve redom odvijalo u zadnjih desetak dana:................................................1.Evo veceras jos nesto stiglo:
Posto je od Skode, nez. dal' ce ostati u autu jer' je osvjetljenje zeleno, a pri paljenju se pojavljuje skodin znak...
Evo slike od maloprije, samo sam probao da li je sve ispravno, sutra ubacivanje:

Ako neko ima org. VW, mogli bi se dog. oko zamjene pa cak i doplate, moje naravno, mada je to u principu isto...

I jedan kratki video, od neki dan:
Passat 3bg by Marex: Low Familia (2011 - part 3)................................................2. Jbg. nije mi se dalo zajebavati oko toga, tako da sam danas zamjeno za org. radio navigaciju, pa poslje ako izleti uzeti istu samo VW...
Evo slika, klasika:

................................................3Zatim neove felge:
Proizvodjac: AUDI
Model: S-Line
Velicina: 19"
Sirina: 8J
ET: 45
Gume: Naprijed-235/35/R19 Nazad-245/35/R19
Slike:

................................................Montaza felgi:
Nisam imao planoe da ih montiram, al' eto imao vremena pa da vidimo kako bi to izgledalo, te usput odradim par malo boljih slicica i jedan kratak video:
Da, da napomenem, da je auto taman bilo dignuto i stavljeno da zimske 15-colne tockove, tako da je trenutno na njemu Eibach Pro Kit 35/30mm sa Fabrickim amortizerima i fino stoji na 19"

I jedan video:
Passat 3bg by MAREX (AUDI S-Line 19")................................................Toliko o dosadasnjim radovima, zimski rezim je nastupio, jos uvjek sam na 19-kama, al' sreca pa gume imaju po 8mm sare :D :D :D a lanci su u gepeku...
Ovom prilikom zelim da ujedno pozdravim sve clanove VW-CLUB-a SRBIJA i zelim im sve najbolje u radu i nadam se da se vidimo na nekom od vasih okupljanja.