Autor Tema: anti-radar detektori zabranjeni.zar im i to smeta?  (Pročitano 12915 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Shone

• Sr. Member
  • Pol: Muškarac
Odg: anti-radar detektori zabranjeni.zar im i to smeta?
« Odgovor #20 poslato: April 26, 2010, 09:17:48 posle podne »
Sone reseno je danas to, dzaba i svetla njima kad ljudi oru i sve im poispada kad idu po neravninama a drugo dobo su se setili nasi na vrhu da im narede za rotaciju koja je mnogo bolja od svetla...

Aaaa i za to blato na putu bi ih k...ro, padne malo kise i eto ti improwizowanog leda, malo smo skrenuli sa teme ;)

aleexis

• Gost
« Odgovor #21 poslato: April 26, 2010, 09:18:48 posle podne »
pa ne znam...moj drug hteo da stavi u far,ima trojku...
pa odustao je je isto cuo da ocita dal ga imas,i cak koji model  ;)

aleexis

• Gost
« Odgovor #22 poslato: April 26, 2010, 09:28:33 posle podne »
 lollol lollol
pa to imas za bar 5 godina za kazne  biggrin

Van mreže Korteza

• Full Member
  • Volfsburg
« Odgovor #23 poslato: April 26, 2010, 09:32:15 posle podne »
 ;) instaliras to i miran si meni brat to vec fura nekoliko godina i kaze nikad ga radar nije uvatio  B)
-Kraft durch freude-

Van mreže pimbe

• Rig Pig
  • Master Member
  • VW MALTA
  • Auto: Tiguan 2.0TDI A3 1.6TDI Cabrio
« Odgovor #24 poslato: April 26, 2010, 10:33:44 posle podne »
Po zakonu radar moze da ocita pravu brzinu samo u odlasku vozila, a uredjaji koji su u stanju da ocitaju brzinu u dolasku moraju da imaju i kameru koja ce da napravi dokaz da si prekoracio brzinu, znaci slika auto sa vidljivim tablicama i likom vozaca...

Ukoliko te upuca sa onim pistoljem u DOLASKU, nista se nemojte raspravljati niti nuditi mitologiju, vec insistirajte da dzandar NAPISE u zapisnik da vas je snimio u dolasku, pa ga potpisite.

Kod sudije naglasite da policajac nema MATERIJALNI dokaz i da uredjaj kojim vas je snimio nije dizajniran, a ni odobren od strane nasih vlasti, za snimanje u dolasku, vec u odlasku vozila...

Ovo mi je rekao jedan jako visoko rangirani policajac, vidjali ste ga u vestima i u SATu, Vladimir iz Uzica, inace je jaka civija u Bgdu u ministarstvu.

A ako neko ima ZOBS moze i da nadje ovaj clan i objavi ovde, pa da ga naucimo napamet  biggrin
Tiguan 2.0 TDI
  AUDI A3 1.6 TDI Cabrio

Van mreže Korteza

• Full Member
  • Volfsburg
« Odgovor #25 poslato: April 26, 2010, 10:49:39 posle podne »
ma brate kad te navataju pred neku selundrinu nema tebi spara seljak pise sta hoce pa ajde izadji sa njim na kraj....
-Kraft durch freude-

aleexis

• Gost
« Odgovor #26 poslato: April 26, 2010, 10:52:10 posle podne »
najbolje dati panduru najamnju cifru koju primi i nastaviti dalje...
nema od nastavljanja snjima nista  ;)

Van mreže Korteza

• Full Member
  • Volfsburg
« Odgovor #27 poslato: April 26, 2010, 11:04:45 posle podne »
stari izlazak iz prekrsaja sa njima, ali i da ga kupis stvarno nemozes ga neprimetno ususkati bas je cigla u autu jedino kog retrovizora gore ali i tu se lako vidi...
-Kraft durch freude-

Van mreže TRICK FX

• VW Početnik
« Odgovor #28 poslato: April 26, 2010, 11:58:13 posle podne »
procitao sam kritiku druga weleta na prvoj strani.u potpunosti je u pravu sto se tice alkoholisanih vozaca.ja licno nisam od rodjenja popio 100 mililitara alkohola jer mi je alkohol preseo u zivotu.moj pokojni otac je celog zivota pio,pio i pio dok ga to nije ubilo.rekao sam NE i tacka.za voznju u alkoholisanom stanju bih vozacu oduzeo dozivotno dozvolu.za to nema respekta.ali mislim da je malo grubo porediti alkohol sa radar detektorima.drugo,nemora da znaci ako imamo nabudzena kola da vozimo neodgovorno i opasno po druge ucesnike.PRIZNAJEM volim da vozim brzo ali kada sam sto posto siguran da to mogu da uradim.nadam se da i drugi tako rade jer za 18 godina vozackog staza sam imao jedan udes izazvan tudjom krivicom.placao sam kazni gomilu,priznajem i zbog brzine i zbog loseg parkiranja ali ponavljam debelo vodim racuna za druge ucesnike.naravno kritike kolega su prihvacene,ne zameram nikom jer kamo srece kada bi se svi ovako kritikovali kao mi.bilo bi mnogo lepse ziveti. biggrin

Van mreže Djole DMC

• Master Member
« Odgovor #29 poslato: April 27, 2010, 01:05:53 pre podne »
Radar-detektor ne mogu da provale kada te snimaju sa radarom jer on samo tebi signalizira da te "snimaju" dok anti-radar mogu jer on salje "lazni" signal i na radaru prijavljuje gresku.

kad radar detektor zapisti jel to znaci da te je radar ocitao ili ne?

Kada detektor zapisti znaci da te snimaju a radaru je potrebno da te vise puta "snimi" tj. vise puta da ti ocita brzinu i da "izracuna" prosecnu za vreme snimanja.
UGlavnom imas sekundu-dve da usporis pre nego sto prekinu snimanjje i "upecaju" te...

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #30 poslato: April 27, 2010, 09:05:23 pre podne »
procitao sam kritiku druga weleta na prvoj strani.u potpunosti je u pravu sto se tice alkoholisanih vozaca.ja licno nisam od rodjenja popio 100 mililitara alkohola jer mi je alkohol preseo u zivotu.moj pokojni otac je celog zivota pio,pio i pio dok ga to nije ubilo.rekao sam NE i tacka.za voznju u alkoholisanom stanju bih vozacu oduzeo dozivotno dozvolu.za to nema respekta.ali mislim da je malo grubo porediti alkohol sa radar detektorima.drugo,nemora da znaci ako imamo nabudzena kola da vozimo neodgovorno i opasno po druge ucesnike.PRIZNAJEM volim da vozim brzo ali kada sam sto posto siguran da to mogu da uradim.nadam se da i drugi tako rade jer za 18 godina vozackog staza sam imao jedan udes izazvan tudjom krivicom.placao sam kazni gomilu,priznajem i zbog brzine i zbog loseg parkiranja ali ponavljam debelo vodim racuna za druge ucesnike.naravno kritike kolega su prihvacene,ne zameram nikom jer kamo srece kada bi se svi ovako kritikovali kao mi.bilo bi mnogo lepse ziveti. biggrin
alkohol sam slucajno uzeo za primer, ali poenta je relativizovanja svakog zakona. Npr, da li si ti dovoljno strucan da kazes da je voznja sa radar detektorom 100% bezbedna? Znas kad se desavaju nesrece? Kad si najsigurniji u sebe i svoju voznju. Moj stav o voznji i razmisljanje o voznji se drasticno razlikuju nego pre 17 god kad sam polozio, a najvise zahvaljujuci iskustvu. Koliko sam za zivota video drugara koji nemaju BLAGE VEZE o osnovnim saobracajnim pravilima, onda sta sam sve video/doziveo za volanom ovih godina, koliko mladih ljudi gine totalno glupo koliko vidim po novinama, i sto sam stariji sve me vise strah da sednem za volan i krenem na otvoreni put kroz razna sela gde ce neki klinac da me torpedira jer "on vozi najbolje na svetu", a ne zna za pravilo prednosti prolaza vozila sa desne strane. Meni je otac ostavio u nasledje jednu lepu izreku. "Kad vozis, moras da pazis i za sebe i za ove oko sebe, kad te udari budala, jebes ono 'Bio sam u pravu'"
Stoga Triku, slazem se da ima glupih zakona, ali opet, koliko god da je glup potrebno ga je poznavati. Nepoznavanje zakona je isto prekrsaj. Npr evo Pimbe za primer dao nam je informaciju od nekog bitnog policajca, a nije naveo tacan clan na kojeg bi se mogli pozvati tako da ja ovu njegovu informaciju vise smatram smesnu (mislim da policjajac moze da ti meri brzinu i u dolazu i odlasku) nego korisnu.  biggrin
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže pimbe

• Rig Pig
  • Master Member
  • VW MALTA
  • Auto: Tiguan 2.0TDI A3 1.6TDI Cabrio
« Odgovor #31 poslato: April 27, 2010, 02:52:56 posle podne »
Jbga sad smesnu, kad dodjem u Srbiju skeniracu oslobadjajucu presudu od ujaka (ako je nije bacio), tamo bi trebalo da ima broj clana...

Nije valjda da niko mena ZoBS  :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
Tiguan 2.0 TDI
  AUDI A3 1.6 TDI Cabrio

Van mreže TRICK FX

• VW Početnik
« Odgovor #32 poslato: April 27, 2010, 09:57:09 posle podne »
extra sam zadovoljan kako je uspela tema.znaci PREZADOVOLJAN sam.hvala drugari,super ste clap clap clap

Van mreže Korteza

• Full Member
  • Volfsburg
« Odgovor #33 poslato: April 27, 2010, 11:27:12 posle podne »
bolje je imati obican radar detektor nego jammer, panduri znaju odma te zaustavljaju ovako kad ti javi ukocis i nastavis dalje...
-Kraft durch freude-

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #34 poslato: April 28, 2010, 12:59:34 posle podne »
Jbga sad smesnu, kad dodjem u Srbiju skeniracu oslobadjajucu presudu od ujaka (ako je nije bacio), tamo bi trebalo da ima broj clana...

Nije valjda da niko mena ZoBS  :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
ma samo clan kazes koji je i mi ti onda verujemo
evo ti zobs pa iskopaj  beer
http://www.mup.gov.rs/cms/resursi.nsf/Zakon%20o%20bezbednosti%20saobracaja%20na%20putevima.pdf
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže mirke

• VW Početnik
« Odgovor #35 poslato: April 29, 2010, 04:25:19 posle podne »

Sa ovim se potpuno slazem... Ja pre par nedelja vozim od Loznice ka Novom Selu koje je nekih 20km od Loznice, magistralnim putem Lo/Sabac i hocu da preteknem jednog bmw/a trojku. Noc, Prelazim u levu traku (on je isao oko 50/60 na sat a ja oko 80) i polako dodajem gas jer je sirok put, medjutim vidim iz suprotnog smera vozilo. Odustanem od preticanja kad u tom trenutku na mosticu bmw prelazi u levu traku i vozac treceg vozila skrece naglo u svoju desnu stranu i jedva uspeva da eskivira ovog bmw/a... Da skratim pricu policija je bila nezainteresovana kad sam im prijavio slucaj iako su mogli da ga zaustave par stotina metara odatle... Da li je bio drogiran ili pijan ne znam, ali znam da takvima treba oduzeti dozvolu... Izvinjavam se za off
Mirke

Van mreže Korteza

• Full Member
  • Volfsburg
« Odgovor #36 poslato: April 30, 2010, 11:37:33 pre podne »
pazi ako dozvole bice bahatosti onda jer kad vidis ocitavanje normalno ukocices i posle nastavitis po gasu a kad ga nemas ti vozis sa vecim oprezom jer neznas kad ce te ocitati... tako da nezna covek sta da se kaze ako ga posedujes bice dobro jer neces placati kazne po pitanju radara i vozices drugacije (brze) a ako ga nemas placaces kazne i to je to...
-Kraft durch freude-

Van mreže Morris

• Sr. Member
  • Auto: 1961 VW Baggy
« Odgovor #37 poslato: Decembar 21, 2010, 12:56:12 pre podne »
Koristi li neko od vas anti radare? Kakvi su sa ovim novijim radarima?

Van mreže Djole DMC

• Master Member
« Odgovor #38 poslato: Decembar 21, 2010, 10:04:59 pre podne »
Mislis na ometace ili samo na detektore? Ometaci rade extra ali pandurima na radaru pokazuje da ga imas u kolima. Detektori takodje rade ali ako te pandur brzo snimi onda nemas vremena da usporis...

Van mreže Boban

• Auto Union
  • Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Vorsprung durch Technik
    • vw club serbia-forum
  • Auto: Comfort Coupe
« Odgovor #39 poslato: Decembar 21, 2010, 10:31:06 pre podne »
Ne znam, ja i kad bih imao nesto od ta dva uredjaja opet se ne bi osecao "nevidljivim", video sam par puta i nesto mi ne ulivaju peverenje.