hvala drugari

pa ima nekih klasa tu, ima

, to prvo malo ali veselo pojacalce ima super snage i jos radi do izvesnog momenta u A klasi, pa kad pojacas presalta se na AB

, a ima u bridge oko 400+rms

, a taj Phasek je isto vrh poluoldschool i poznato je da ta serija ko da je idealna za Aliante njoofer, koje mozda kasnije stavimo kad se gazda ispujda malo sa ovim ravelandima koji su male svinje

, sve u svemu ovoi ce biti glasno, jer i kickovi su tu dupli, a i taj PRS tweet nije zajebancija velik je ima 3cm

a taj Hifonics Goliath veliki je ustvari 4 kanalac koji ima tu cyber tehnologiju da moze da se pretvori u monoblok- a i to je oldschool pojacalo hehee

ima tu sve ukupno skoro 2kw snage

a opet nadam se trebalo bi i da svira lol

HU je Clarion 788- transformers zvuk za male pare

a fora je sto je sve radjeno u milimetar, tako da sad ima jos tuning stabilnost, jer je primetio i u proslom installu koji je isto bio milimetarski da u krivinama mu stabilizuje auto, tj ne ugiba se vise zadnji deo, gepek ce skroz drugacije izgledati kad ga tapaciram sa crnim stofom komplet i cevke te nece viriti nego ce biti u ravni lepo
a mucila me bangava plinska boca ispod popizdeo sam dok nisam izniveliso patos, tj nisam ja,

nego sam zvao druga svinju u pomoc jer ja stvarno nisam mogo aaaaaaaaaa

na doorboardse i A stubove ide crna eko kozha jako dobra, kupio sam na hrvatskom CICE forumu od bambooklata, ima vise boja i razvlaci se u svim smerovima, i jos izgleda pizdarija