Kad sam sebe predstavio, red je da postavim i koju slicicu moje trenutne smecare.
Radi se kao sto i naslov kaze o Passatu B5, auto je proizvden pred kraj 1998. godine. Uradjen je chip posto je motor malo slab za ovoliki auto(90KS), ali to je uradio predhodni vlasnik. Nikako da posetim decka sto mi je chipovao predhodnog Passata, jer je mapa na predhodnom bila bolja, ova bih rekao da je neka slabija.
Inace auto je presao, pa ne znam :rolleyes:pise 195.000km trenuto, kod mene je nekih godinu dana i za to vreme sam presao ~25.000km. Do sad me je dobro sluzio, nisam imao nikakvih vecih problema niti ulaganja. Pre ovog Passata sam vozio takodje B5 samo godinu dana starijeg, pa sam se na kratko(10 meseci) druzio sa novim A3 , ali vratih ga jer mi je harac bio nepotreban, a ljubav prema Passatu me nije popustala(to zna moja devojka

. Sledeci auto ce mi takodje biti Passat ali B5.5, verovatno 1.9 TDI 130KS, eventualno 1.8 T ali nisam bas ljubitelj benzinaca, nadams se uskoro.
Na Passatu nije nista radjeno, iliti ostao je stock. Nisam neki ljubitelj staylinga, jer to u vecini slucajeva prelazi granicu ukusa(bar mog), cast izuzecima, a i auta menjam relativno cesto(1-1.5 godina) pa se i ne isplati neko veliko ulaganje u taj deo.
Ovog sam ponovio sa Alu felnama(nisam ih jos stavio

), za koje smatram da menjaju izgleda auta 50%, e sad mozda bih promenio jos i farove, volan(trokraki), i eventualno sedista ali kao sto rekoh nece jos dugo kod mene pa otud ne znam ni da li cu felne stavljati na ovog.
Evo i malo slika, boja jeste malo da ne kazem gadnija, ali je bar fabricka ako nista drugo.

A ovako ce izgledati verovatno ako doceka i felne koje sam uzeo.