Hvala ljudi...Sta da vam kazem. Niko ne mora nikome da veruje i to je toliko normalno u danasnjem drustvu pa se čak i podrazumeva da treba biti oprezan. Ja nisam na ovom forumu da bih vas ubeđivao kako smo mi najbolji servis u Srbiji i sire..sigurn nismo. Ja sam ovde da vas obavestim da postoji servis koji se bavi auspusima i da pored hiljadu slicnih servisa zamolim vas da obratite paznju i na nas.
Ko sam i sta sam pitajte Devila (predsednika kluba) jer je bio kod nas u servisu i moze da kaze da li smo prevaranti ili ljudi koji pokusavaju posteno da zarede novac za svoju decu..
Sto se tice Izduvnih sistema evo jedna od fotki koja pokazuje mali asortiman naseg lagera...
Ovo je samo mali deo i kao sto se vidi ima raznih sistema i proizvodjača...Trenutno lager broji preko 500-600 raznih auspuha za sve tipove automobila..
Sto se tice priča o Pokrajcu i SIMCAR. Vrlo smo bratski servisi jer smo vlasnik SIMCARA i ja u rodbinskim odnosima preko moje zene. Naravno da cu iskoristiti tu mogučnost i prodavati njegovu robu koja je vrlo kvalitetna...Pre dvadeset pet godina držao sam ga u krilu i kupovao sladolede...
Sramota me je sto ovo moram sve da pišem i da se branim zbog nečega za šta nismo krivi...Sramota me je od Devila jer je čovek bio toliko ljubazan da mi dozvoli prostor na ovom cenjenom forumu da promovišem svoju firmu. Sada moram da branim i svoj i njegov ugled zbog nekoga ko ima 15 postova na ovom forumu a od toga dva posta je iskoristio da neosnovano napada mene i naš rad...
I još jedna stvar..Bavimo se proizvodnjom auspuha od 1995 godine i prvi smo servis na teritoriji Železnika, Sremčice, Žarkova i okolnih naselja..Svi auspusi SIMCARA koji se isporučuju našem servisu rade se po našim nacrtima i sistem cevi i komora koji se nalaze u njima su naša konstrukcija. Pravac našeg delovanja je usmeren ka uslugama, montaži i rada u servisu a proizvodnju smo zapostavili u većoj meri zbog nedostatka adekvatnog poslovnog prostora i zbog mnogih drugih zahteva tržišta...
Izvinjavam se svim članovima foruma koji moraju da čitaju ovo ali mora sam da odgovorim na ovakve optužbe koje su krajnje nekorektne...