BladeBG:
Nikad nije kasno za komentar

A sto se tice ugradnje kamere na ovaj nacin sto sam ja uradio je veoma prosto,ako ti ne smeta da poskidas par plastika i da provlacis kablove,jer sam ja kupio interface sa kojim se lako povezuje kamera.Veca vestina je MUR-ova opcija,da se "nabudzi" bez interface-a a pritom da radi,kao sto je kod njega slucaj

MUR3633:
Kao sto sam i napisao,koristio sam multimediu i nisam pronasao nijednu stvar za koju mi je potrebnija od MFD-a.Imala je navigaciju a ja sam opet vise koristio telefon,ima radio stanice i USB kao i MFD za slusanje muzike,a sto je i najbitnije u kolima, ima i mirror link koji nisam ni jednom upotrebio i jedino sto je imala da sam koristio a MFD nema je DVD,da gledam filmove dok cekam zenu iz kupovine

ali i to resavam u skorije vreme,tako da ce jos jedna stavka biti na strani MFD-a.

Nikako da mi stigne onaj kablic za vufer,pre dvadeset dana je stigao kod nas ali nikako da ovi posalju na adresu

Taman da se malo i pohvalim

nabavio sam polovne xenon farove.
Sredio sam ih,sve sto je falilo sam dodao,ispolirao sam ih,kupio bi-xenon projektore i dve nove sijalice.
Iz starih farova sam izvadio dnevna svetla i prepakovao u nove uz male prepravke

Nisam slikao nocnu voznju ali sam prezadovoljan,progledao sam.Posle onih starih,sa kojim je izgledalo da vozim samo sa upaljenim pozicijama,ovo je kao po danu

Evo kako sad izgleda:

Zanemarite levi deo donje resetke,cistio sam maglenku pa nisam vratio pre slikanja