Autor Tema: Kenwood usb za golf 4  (Pročitano 1743 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže bokun

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: golf 4,pasat 3, golf 5
Kenwood usb za golf 4
« poslato: Februar 25, 2015, 12:15:27 pre podne »
Ljudi nasao sam valjda povoljno 50€ novi sa garancijom, usb Kenwod za golfa 4 cini mi se da bi se uklopio.Sija crveno,ali me zanima oce li zvucnici originalni biti dovoljni izlazna snaga je 4×50 ima li ko iskustvo sa ovim kako se pokazao,? Odvojio bi jedan dan da to fino spakujem i dodam zvucnike u zadnja  vrata, ako ovo ista vrijedi.

Da se razumijemo ne trazim sad da imam diskoteku u autu vec cist i prijatan zvuk nista pretjerano.
« Poslednja izmena: Februar 25, 2015, 12:17:31 pre podne od strane bokun »
Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno nikad

Van mreže topmarko

• Master Member
  • Firefighter K-540
  • Auto: golf
Odg: Kenwood usb za golf 4
« Odgovor #1 poslato: Februar 26, 2015, 12:21:50 pre podne »
Imao sam pioneer 4x50w na 4 fabricka zvucnika,lepo se culo. Sasvim dovoljna snaga za fabricke zvucnike

Van mreže bokun

• VW Početnik
« Odgovor #2 poslato: Februar 28, 2015, 01:12:39 pre podne »
Danas sam nesto gledao da pripremim za ugradnju,pa me zanima kako se skida ona plastika na B stubu?
Je li se samo oslobodi kedera i povuce sebi? Necu da nesto skrsim pa kasnije da zvecka u voznji.
« Poslednja izmena: Februar 28, 2015, 01:14:39 pre podne od strane bokun »

Van mreže tomica88

• VW Početnik
  • Photoshop majstor
  • Auto: Vento
« Odgovor #3 poslato: Februar 28, 2015, 08:29:24 pre podne »
Pričamo o donjem dijelu, ne? Dvije kopče su na tom dijelu, primiš otprilike na sredini i vučeš prema sebi. Kad to odvojiš onda dižeš cijelu plastiku prema gore jer su na donjem dijelu još dvije kopče koje se vežu za plastiku praga.

Van mreže bokun

• VW Početnik
« Odgovor #4 poslato: Februar 28, 2015, 10:23:29 pre podne »
Hvala stari, pricamo o donjem da bi dosao do rupe kako bi provukao kabal.Kapiram sta govoris to me zanimalo da ne vucem u pogresnu stranu,pucaju kopce pa kasnije landara.

Van mreže bokun

• VW Početnik
« Odgovor #5 poslato: Mart 08, 2015, 04:42:49 posle podne »
Danas raskopam zadnje tapacire ugradim zvucnike bez problema, i kada sam razvlacio ispod suvozacevih noga nadjem dvije kutije valjda skretnice.One su i sada spojene.Pise na njima ulaz i onda izlaz bas i jos nesto.E onda skinem i prednji tapacir da  vidim sta je spojeno kad ono veliki zvucnici nisu tvornicki.
Prednji zvucnici veliki su alpina plave boje upakovani u neke drvene distancere fino obradjene,na kojima pise Alpina bass sistem.Ovako izgleda samo je plave boje i siri su od mrezice na tapaciru zasarafljeni u one rupe sarafima.

Nisam ranije gledao nista slicno,a kablovi su nevjerovatno debeli i mekani oni providni.
Izgleda da je svabo imao ozbiljnu muziku u njemu, odlucio da me zakine za nju pa vratio ovo tvornicko cudo.
E sada me zanima kako ce se ponasati ovi tvornicki hoce li pozadi biti dosta losiji zvuk u odnosu na prednje?I smijem li na ove skretnice povezati ove tvornicke sto sam ubacio pozadi,? sad sam u totalnoj dilemi sta raditi kupiti jos tvornicka dva ili spojiti ovo sto imam.
« Poslednja izmena: Mart 08, 2015, 04:59:56 posle podne od strane bokun »