druze 'golftdi', i moj je auto u garazi, kad sam pomenuo da vec neko vreme to primecujem, to je tacnije vec 6 meseci

znaci bilo je i leti i zimi
Ali sam sad resio da uvijam sta je po sredi.. To sam i primetio jer u garazi stoji uz zid pa vidim jasno sta se sa farovima desava tog momenta.
Elem mislim da nije akumulator, ali provericu ga, nego jos jedan detalj, to sa svetlima se desi jasno da kazem kad ga ujutro upalim i dam gas na 3000 obrtaja(hladnog), u tom momentu cakne ispod volana,
a sta bi moglo da cakne?( ja mislim neki relej..) i svetla malo 'popuste'. A kad npr. sutra dan upalim i cekam da se ugreje do od prilike druge crtice, pa onda turiram to se ne desava.. npr...
Ivane to sto kazes za grejace, ali vidi, kad ga vozim neko vreme, na vruc motor kad podignem dugmence za prozore na gore (a ona ne mogu gore jer su vec gore), tad povuce struje i smanje se svetla, jel to normalno? negde nesto trpi neki otpor ima... od svih lampi, farova i lampica na autu, povremeno gubi kontakt jedino lampica na desnim vratima sa unutrasnje strane(troje vrata) eto to je jedino sa elektrikom..
Inace u voznji se nikad nije gasio, nego sam imao problem sa relejom 109 prosle godine, nisam mogao da upalim auto pa dok nisam provalio sta je morao sam ovde da priupitam ljude.. to sam resio!
zato pitam jel ima neki relej za svetla i podizace stakla u golfu 4 uopste?
Ne znam jel ima neke veze sa alnaserom ili alternatorom, uglavnom kazem nije se gasio u voznji i pali na zub dva.. ali nesto se malo 'rasklimalo' izgleda