ja sam tresnuo opela u rakrizju.izlazim lagano u raskrizje nide zurba doma sa posla.ja napola u raskrizju sve fino pogledo nigdje nikog nije bilo kad se on ispred mene stvorio ja na kocnicu.zaustvio se jedno 50-60m od mjesta udara sa polomljenim felgama i rasparanim gumama obje prve sam mu slomio vozacevu od udara drugom je tresno u kolnik za pjesake.ja izlazim iz auta hvatam se za glavu kad gledam izlazi zena i muz sa djetetom malim(stranci) a lik iz rent a car vozio bez dozvole(kasnije saznao) kako mi se smrklo kad sam dijete vidio imalo me prekinut na licu mjesta srecom nikom nista.
Epilog :opelu se nije cijela lijeva strana mogla otvorit pokrivio sam mu i stup od vrata felge obje slomio gume odero skupa s njima.kasnije sam ja saznao da mu je stete bilo oko 3.000e sta je sa autom bilo neznam...
zvali policiju nisu mogli doci i eto meni stari doso i kao dogovorili se. a lik je zvao kamion koji je vratio njegov auto tocno na mjesto sudara kao da ne izgleda da je proletio raskrizjem..a onda kad oni nisu gledali i ja sam makao auto nazad malo iako nije bilo potrebe jer je lik sa pola auta usao u suprotnu traku...
a mom golfu 3 puknuo far desni vezni lim naciknuo na jednom mjestu hauba se malo pokrivila branik isto,maska pukla malo ...meni steta 150e nabavio sve dijelove sa otpada (branik haubu masku far vezni lim a kad sam vec isao na otpad auto je bilo u 3 boje hahaha i onda sam ga lakiro komplet opet iako nije bila potreba al cisto da se osvjezi farba...
a sa meganeom na semaforu neki stao ono pola na kolnik pola na cesti rano jutro bilo 6-7 sati i ja da cu ga obic kad me kombi oceso ja da mu majku jebem lik meni namjesti to nije strasno ja namjestio i otiso ca
pa me neka baba na parkingu drekla u branik sa cliom(ja u golfu) bilo prostor za kamion ja se pomaknuo jos na 2 cm od drugog auta da moze proc i ona pravo u mene ja izletio vani poceo se derat baba se zakljucala i otisla a branik joj osto na parkingu a baba jedva da vidi(bice kojih 60-70 god)naocale a oci ko u sove....bacio joj branik u smece a tablicu uzeo meni nista nije bilo pa i ja poso ca...
i jednom ispred kluba bila trava uza zid nisam dobro ocijenio koliko je zid daleko od auta i naslonio se na njega i naciklo staklo zmigavca...
a otac je oceso branik o banderu kad je izlazio iz garaze nije mi reko poludio sam na njega kad sam vidio(ima ulubljenje na desnoj strani povise zadnjeg branika).a retrovizore sam redovito cesko o zidove u ulici kad sam polozio i kupio si auto.al zato sad doktorski prolazim tuda(auto jedno jedva prodje a kamoli dva) i na parkingu sam cesno jednoga koji se seljacki parkiro i poso sam ca bila mu crna crtica
i kad sam ulazio u garazu i idem na rikverc neki lik stao iza mene nisam vidio i udrio ga on dobio udubljenje ja njemu iziso iz auta kazem ajde idemo u limara da ti to sredi da ti platim odma da rijesimo to kad lik kaze ma nema veze vidis da je cijeli istrugan udubljen ovako onako ja ostao u cudu nemogu da vjerujem i ok kazem oprosti on meni kao nema veze i podje ca
to su sva moja ostecenja i sudari dosad :P
Sta ti je opel a sto GOLF

cak sam rodaku prije 5-6 godina na selu sa jugom tresnuo u golfa u rikverc pun gas je bilo 2-3 m daljine (iznervirao me nije mogao u rikverc)
a jednom sam ja sa starim isao provozat juga po selu i on iziso i poceo me provocirat da nemogu juga pod rucnu a ja ispred crkve (bio pijesak) zaletio se prva druga treca i potegnuo ja rucnu kad nece ja na noznu nece ni ona (pukla sajla rucne a nozna propala do poda) i pravo u zid od crkve sreca pa nikog nije bilo izlazim ja iz juga u soku cijeli gledam juga gledam starog a on se smije ko kreten i onda na rucak i stari se smije cijela familija bila svi ga pitaju sto je ja nemoj im rec nemoj im rec a on ko on rece sve i svi se podavili od smijeha a baba sa druge strane stola se krsti...a ja propo u zemlju