Pre par dana stigne mi neki paket koji nisam bio u mogucnosti da preuzmem jer sam bio na poslu. Kaze BEXov kurir dodji u Visnjicku 130 posle 16h. Posto mi je to blizu posla odem ja tamo, a ono ... tragedija. Taj njihov magacin lici na koncetracioni logor. Kao neko post apokalipticno okruzenje iz Cernobila. Neki napusteni hangarski prostor sa 6 kv metara kancelarije i neki omanji kavez gde drze valjda vredniju robu. Ostala roba razbacana po podu koji je prljav i masan od motornog ulja. Bilo me sramota da vadim telefon i slikam.
Njihova vozila svako izlupano i strokavo. Naravno da moj kurir kasni po principu "za 15minuta sam tu" u vise navrata dok se nije skupilo citavih sat vremena mog druzenja sa vozacima koji se razduzuju. Bilo jos par ljudi koji su preuzimali paket i morali su da slusaju recnik kurira na kojim bi im i taksisti pozavideli.
U sustini, kao i sve ostalo na ovom svetu, konkurencija snizava cenu usluga, a time se snizava i kvalitet usluge, tako da se dolazi do ovakvih situacija, a ici ce to jos gore sa smanjenjem troskova.