Pozdrav drugari nov sam na forumu,ali vec dugo obozavam Vag-ove automobile.Posebno Audi.Cast mi je sto sam clan foruma,procitao sam neke teme i odusevljen sam ljubaznoscu clanova foruma i zelji da se dodje do resenja problema.
Mozda je glupo sto cim sam se registrovao trazim pomoc,ali nadam se da cete mi izaci u susret.Radi se o tome da ja

skodu superb,i naknadno sam ugradio navigaciju originalnu.E sada setajuci neto

naidjo na par zanimljivih linkova.Naime radi se o tome da su ljudi povezivali iphone/ipod sa tom navigacijom(i to bih ja uradio samo ne znam koji adapter da kupim ako je neko vec radio bih mu zahvalan da mi pomogne).E sada video sam da postoji neki adapter za sony ps2 konzola,jel ima neko iskustva sa tim.I mozda najvaznije pitanje video sam na e-bayu kameru za moja auto(oko 15 funti) kosta ali ne mogu da je kupim posto ne znam nikog sa pey-palom.A da i tu treba neki adapter pa ako neko zna nesto vise o tome,bilo bi dobro da mi odg ovde.
Zaboravih da pitam da li neko od vas ako ima originalnu navigaciju i sve ovo sredjeno ima mape za Srbiju,i ono sto me jos zanima da li je moguce gledati film dok vozite?Posto sam cuo da i za to treba neki adapter.