Autor Tema: Ne duva ventilacija na sajbu_Passat 2004  (Pročitano 1634 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Srdjan_vw

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: VW Passat
Ne duva ventilacija na sajbu_Passat 2004
« poslato: Januar 29, 2013, 08:08:39 posle podne »
Imam problem sa magljenjem prednje sajbe..

Imam climatronic i kada prebacim na sajbu ono nista ne duva, stavim ruku iznad mjesta gdje treba izduvavati vazduh i nista se ne osjeca..Na prednjoj i donjoj ventilaciji normalno radi.. Ima li ko kakvih iskustava sa ovim problemom, da li je u pitanju motoric ili je nesto zacepljeno. Pomazite dok se ne slupam negdje, ne daj Boze  biggrin

Van mreže shvexoman

• Master Member
Odg: Ne duva ventilacija na sajbu_Passat 2004
« Odgovor #1 poslato: Januar 29, 2013, 08:47:28 posle podne »
verovatno klapna zaglavila ili crko motoric koji je otvara, kaci na diagnostiku i javice gresku

Van mreže Srdjan_vw

• VW Početnik
« Odgovor #2 poslato: Januar 29, 2013, 10:45:31 posle podne »
Kacio sam, nije nista prijavio...mozes li mi reci kako doci do toga, nije valjda da moram cijelu inst.tablu razvaliti :S

Van mreže btomic

• Jr. Member
  • *
  • Auto: VW Bora 1.9 TDI
« Odgovor #3 poslato: Januar 30, 2013, 12:04:30 posle podne »
Ako je slično kao kod četvorke ne treba da rasturaš instrument tablu već samo obloge ispod volana. Ne znam da li imaš vakumska creva i ventile koji pokreću klapne ili motoriće. Ako je vakum moguće da ti je puklo neko crevo.
Na klimatroniku četvorke ima samodijagnostika, verovatno i kod tebe. Daš kontakt, pritisneš istovremeno tastere ECON i recirkulacija i držiš 2 sekunde. Onda ti izbaci kodove grešaka, pritiskaš crveni taster (za "toplije") da ih izlista dok ne pokaže 000. Ako nema nijedne greške odmah pokaže 444. Brisanje grešaka - držiš ECON dve sekunde dok ne pokaže 444. Vraćanje u normalan rad - kratko ECON. Ne znam koje su razlike između tvog pasata i četvorke.

Van mreže Srdjan_vw

• VW Početnik
« Odgovor #4 poslato: Januar 30, 2013, 06:34:28 posle podne »
Ok, probacu kao sto si mi objasnio pa cemo vidjeti...Trebalo bi da je isto, isti je tip climatronic. Hvala, pa javim sta sam uradio...