prije svega zavisi na kom točku planiraš da ostaneš posle spuštanja i na koji način auto koristiš (dal se većinom sam vozikaš, ili ga vozi još neko, dal imaš familiju i malu djecu ...).
Npr. Ja sam imao klasični trap + 16" i to je mnogo ljuljalo i bilo nestabilno, o zimskim 15 da ne pričam. Onda sam stavio 225/45r17 na klasičan trap i to je bilo skoro idealno ali opet je znao bočno da se zanjiše preko neravnina ... onda sam stavio eibach opruge i 225/40r18 točak naprijed a 245/40r18 nazad... pegla ... ali treska podosta, nije sad striktno neudoban, na otvorenom je OK ali kroz grad kada opruga ne stigne da odradi zna da razbije poneki pršljen :D ... onda sam ostavio 18 i vratio nazad fabričke opruge a naprijed eibach ... što se udobnosti tiče relativno je OK ali opet zna ono neugodno da zanjiše zadnji dio znaš ono da premjesti jetru na drugu stranu tijela

i onda mi je burazer dao dvije 245/40r18 i naprijed da stavim sad je naprijed idealno udoban ali za medalju ružan.
Moj savjet Ti je 205/50r17 guma i eibach opruga, tako ću i ja odraditi čim prodam ove 18 .... to jednostavno mora biti idealan kompromis što se tiče udobnosti i stabilnosti.
Inače tek se na ove gume nižeg profila vidi kolike su razlike u udobnosti pojedinih guma iste dimenzije, dakle tvrda guma (bez obzira što je ona pod prstima mekana) sa tvrdim bokovima zna da omrči udobnost baš mnogo