Pozdrav svima
Golf Mk3, 1.8 monopoint, trenutno samo na plinu jer ne radi pumpa za benzin, Plin je Lovato, auto bio na dijagnotici pre mesec dana kada sam ga i kupio i sve bilo ispravno.
Sada, CIM prebacim u ler, makar izmedju dve brzine dok drzim kvacilo - ugasi se. cim obrtaji padnu na ler podesavanja on se gasi. Ako eventualno u mestu malo isturiram motor da se ne ugasi odma, on se jedva grca na oko 500 obrtaja gde se primecije i pad struje (valjda posledica malo obrtaja od alternatora) i onda opet padne i ugasi.
eventualno sto je bitno da spomenem je da mi je prekinula grana auspuha pred poslednju onu buksnu, i da moram da zavarim, ali sam ga 3 dana pre toga vozio sasvim normalno u smislu da se nije gasio i jedini razlog sto sam odlagao varenje je to sto ovde u blizini mene nijedan "majstor" nema CO2 a ja ne mogu elektrodama da se spustim dole jer nemam kanal.
Ukoliko ova dva nisu povezana (gasenje i auspuh) moze li neko da mi kaze sta bi mogao biti problem .. ? rasparivac, stelovanje odnosa plina/vazduha, svecice, ler gas .. ? kapiram da je 500 obrtaja malo u leru i da bi trebao 1.8 sa 4 cilindra da radi na minimum 800 obrtaja, pa ako moze mala pomoc ?