Ljudi ovako... U pitanju je golf 4, 1,9 T
DI, 96 kW, 2001 godište, uvezen je iz Švajcarske. Imam problem sa rashladnom tečnosti, takoreći gubi mi vodu. Nije puno ali gubi i to me jako nervira, jer tako ne smije...

Znači za mjesec dana sam dosuo od prilike 100 ml. Naspem ja vodu(G12-naravno), između min-max. I vozim tako vozilo par dana i onda odem na posao ostavim vozilo, odstoji 8 sati i kada pođem uzmem da provjerim tečnost u boci i pude mi ispod minimuma jedno jedan centimetar, ja uzmem odvrnem čep od boce i čuje se kao kssss i kao voda dođe od nekuda i bude između minimuma i max. i to bude na 7 dana, i opet tako za 7 dana isto sve ali fali pola cm, i tako redom i na kraju mi bude tako ispod minimuma i ja kada odvrnem čep opet taj zvuk kako pod pritiskom je bilo i onda kada taj pritisak ispusti opet mi bude na liniji minimuma, al to je za mjesec, što nije uredu. Zanima me ima li ko kakvu pametnu ideju šta bi moglo biti? A da primjetio sam na prednjoj desnoj strani dole ispred desnog točka, ima kao neki mali hladnjak i ispred njega ima kao nešto malo vlažno... Ne curi ali kako da je nekada curilo al dal to ima veze sa ovim. A kada upalim motor ne izburkuje mi vodu u boci, što je sindrom diftunga glave i glave, što mislim da to nije, a i vodena je pumpa je rađena prije mjesec, jer je rađen veliki servis, a ovo isto se dešavalo i prije velikog servisa tako da majstori nisu ništa zeznuli...