Autor Tema: Dal su me prevarili il sam ja to laicki umislio...  (Pročitano 3908 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Rayrope

• VW Početnik
Odg: Dal su me prevarili il sam ja to laicki umislio...
« Odgovor #20 poslato: Septembar 30, 2012, 06:02:00 posle podne »
Mozda sam dosadan al me muka naterala  biggrin
Koliko sam uspeo da se informisem sa stranih foruma,zadnji trap nema signalizaciju,prednji ima i to samo plocice koje idu sa unutrasnje strane blize motoru,jelte... ja jedino sto sam uspeo da nadjem kod mene to je jedan deo gde se nesto dzeka, i deo jedan ide sa ostalim zicama u motor a drugi kraj od dzeka u vazduh odnosno nije povezan,tako visi...

Da damo malo fore da je prethodni vlasnik stavio isto plocice bez senzora pa je samo pokidao kablove i vezao ih,jer kod mene je tek 2,5 godine... medjutim ja sam u razgovoru sa prodavcem pricao bas o kocnicama sa senzorom,ocigledno da to nisam dobio... Kako sam uspeo da vidim na netu,plocica sa kablicem je tako uradjena da viri iz dela blize osovini,pa se taj deo malo uplete i onda se udzeka na jedini postojeci dzek....
Sve u svemu nisam uspeo da vidim da bilo kakav kabal viri iz plocice,one price da je masan i prljav dzek ne piju vodu,jer dzek nije ni diran.... jos jedna stvar me sad buni,da li treba da manzetna ide skroz do osovine ,odnosno do dela gde ne moze vise, gde udara u onaj deo od zgloba li ne,na slici cete videti deo gde je upaljena cigara,eto dotle ide manzetna pa ima prostora od oko 1cm do kraja,ili se upravo stavlja tako na sam kraj da bi guma vise radila...taj deo mi nije jasan.....

Van mreže Gagi

• Ice Cool
  • Master Member
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #21 poslato: Septembar 30, 2012, 09:05:57 posle podne »
manžetna je ok,a pločice su ti stavili bez kabla !!!

Van mreže Rayrope

• VW Početnik
« Odgovor #22 poslato: Septembar 30, 2012, 09:26:45 posle podne »
Znaci pogodio sam da je tu trebao da ide nov kabli od nove plocice... cccc

Van mreže Rayrope

• VW Početnik
« Odgovor #23 poslato: Oktobar 02, 2012, 02:29:35 posle podne »
Evo razvoja dogadjaja za sad... od jutros su stavljene nove plocice,sa kablom sve lepo udzekano i nema vise da pisti i izbacuje proveru kocnica...radnik je mrtav ladan sa novih kocnica isekao kablove i tako to namestio... cekamo do cetvrtka da stignu delovi za plastiku sto su razbucali na motoru da vidim sta ce biti sa tim pa da ih onda zaobilazim u velikom luku...

edit:

Evo danas sam se naso sa ljudima iz "pozornica"-e da se raskusuramo,narucili su i drzace i poklopce za plastiku motora,ali za b5,5 nema veze drzaci su slicni poklopci nisu,odustao sam od ideje da mi opet kao narucuju i da se sa njima talim... nove kocnice koje su stavljene su neke LPR i diskovi kako sam uspeo da saznam,medjutim kocnice struzu evo vec treci dan,nadam se da ce to uskoro da se ostruze pa da nece da svira... sve u svemu jednan veliki minus za profesionalnost.. u pozoriste nikad vise  biggrin

Moze lock teme .. hvala svima na pomoci !!!
« Poslednja izmena: Oktobar 05, 2012, 12:05:31 pre podne od strane Rayrope »