Nabavio sam instrument tablu od Golf-a MK2 GTI 16V 8000rpm i isprobavam neke stvari na njoj jer želim da ugradim kod sebe bord. Dok sam isprobavao slučajno mi je ostao pritisnut MFA taster (približno 15 sec), a zatim kada sam dao kontakt pojavio se čudan broj (3897) na displaju (treba da bude sat). Tada su se pomešale sve funkcije. na prvom mestu nije bilo vreme vožnje već broj koji se je menjao nekada 990, 995 i 1000. Mislim da je to digitalni obrtomer, ali kada sam izvadio senzor za potrošnju taj broj se smanjivao za po 5. Maksimalna brzina je bila 1km/h. Baš me interesuje da li je ovo samo kod mene ili je to na svim instrument tablama. Tabla je novi tip. I da napomenem, imam problem sa spoljnom temperaturom kada je sve normalno bez ovog broja, okrene sve funkcije i vrati se na sat, a spoljnu temperaturu ne očitava dok kada se prikažu one brojke očitava spoljnu temperaturu (-40°C). Da li neko zna u čemu je problem?
Hvala!
(Molim vas bez glupih odgovora tipa da mi ne valjaju amortizeri, dizne i slično. Ko zna konkretan odgovor neka napiše)