Samo da se opet javim u ovoj temi. Audi je nakon ne pune 3 godine j 4 vlasnika posle mene opet u mom vlasnistvu. Ne bas u sjajnom stanju ali tu je volja da bude bolji nego ikad. Kupljen je i donator da se prebaci siber, bose ozvucenje i instalacija od grijaca sjedista posto su jos uvijek s3 recaro s grijacima u a3 a nisu nikad radila pa da
I to napakujemo. A najbitnije zbog cega je donator i kupljen vidjecete u sledecim slikama je Stranica i most. Jbg
To su slike kad je auto kupljen. A pre nego sto sam otisao po njega uzeo sam donatora. Isto 1.8T motor sam odmah prodao i izvukao pare koliko sam platio citav auto. Evo slika i od donatora
Siber koji radi
E ukratko. Na autu je sve manje vise kao kad sam ga i prodao sem zadnjeg s3 branika njega trazim. Prednji branik malo ostecen moze se spasit, sjedista s3 su tu kao i s3 sat i volan i spojler gepeka. Auto ce se farbati kompletan, vjerovatno ako se odlucim za drugu boju ice komplet i iznutra i okolo(to jos nisam siguran ne koliko zbog para jer radimo sve drugar i ja nego radi vremena kog nam uvijek fali narocito za nasa vozila) . Sastaviti da bude kakav je bio dok je bio kod mene i tjt vozati malo pa cemo vidjeti sta dalje.
Pozzz do sledeceg pisanja.
Sent from my iPhone using Tapatalk