Sve isprobano bobine svecice n75 maf map senzor radilice i opet nista, izmerim pritisak pumpe 4 bar prilikom turiranja 3.8,3.9 i onda krenem dalje, izmerim pritisak punjenja turba, krene puniti dodje do 1.3 tjs 0.3 pritiska turba i prekine i onda areko da probam turbo drugi jer ovaj vozam vec 2god konstantno punog gasa i na sve to launch control reko svakako je sigurno los. Kupim k03s rastavim sve skinem svoj turbo i naletim na prvi problem
Ali za divno cudo kuciste citavo, krilca.u top stanju i malo dozvoljenog lufta, ali ajde kad vec imam drugu stavim nju. Sastavim sve odem probam, oseti se da turbo bolje puni ali opet isti problem. Ajmo onda dalje zabodem druge dizne, regulator ocistim creva magistralu odem.probam.opet isto. Vec sam izludio bio ostala mi samo pumpa goriva iako sam nju stavio pre neki dan iako merenjem pokazuje 4 bar. Iznerviram se zabodem drugu pumpu, upalim auto, auto leti. Tako da sad imam drugu pumpu drugi turbo ali ce ipak ici na pod dodatna pumpa od k glave 16v sa 5bar pritiskom i regulator od 4 bara i opet na mapiranje.
Na slici ima.i ostatak od stare pumpe sta je ostalo.
Na sve to skidao branik pre toga par dana, i ne vratim fino desnu mrezicu i ispadne mi i sad sam nabavio drugi s3 branik sa mrezicom pa cim granice otvore gas kod drugara po njega. Toliko od mene

Послато са SM-A505F помоћу Тапатока