Skorašnje poruke

Stranice: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Golf 6 / Jetta / Odg: Golf 6 GTD
« Poslednja poruka od strane nemke poslato Jul 04, 2025, 12:05:22 posle podne »
@Ogish4 zašto troluješ moju temu? Jel imaš neki problem? Mogu nekako da ti pomognem, samo reci?
12
Ostali VW / Odg: Volkswagen Cross Touran 1T2
« Poslednja poruka od strane Ivan poslato Jul 04, 2025, 09:04:26 pre podne »
Kako nije Latest Generation??? blink  biggrin

Jeste. 6100 SYN-nergy.
13
Kako vam se cini sad? Da li je moguce da se ovako ponasa a da sve radi kako treba?

https://youtube.com/shorts/fIMUM-eMb0Y?si=Mid7cTSBOegBj1n_
14
Golf 5 / Jetta / Odg: Golf 5 1.9 TDI, Black
« Poslednja poruka od strane Galaxy poslato Jul 03, 2025, 05:48:06 posle podne »
Jos jedan update.

Ipak sam kupio volan, ali nisam uzeo multi, vec obican ali kozni.
Skinuh moj gumeni, ubacih "novi" kozni.

Prilicno dobro stanje je. Do duse, i moj je bio u dobrom stanju ali je gumeni...

Saznao sam jos nesto, golf i tuaran imaju razlicite volane i aibag-ove. Tacnije, razlikuje se nacin kacenja airbag-a, pa samim tim mora da se ubaci sa istog volana i airbag. To i uradih.
Upalio greske i ako sam zaista vodio racuna, ali sam koristio YT i vcds i calibrisao.

Sada je sve u redu i bez greske. Mi hepi 😀

15
Golf 4 / Bora / Jetta / Odg: Golf 4 TDI Sport Ed.
« Poslednja poruka od strane mur3633 poslato Jul 03, 2025, 05:02:19 posle podne »
Plavi doživio blagu transformaciju. Ubačen ASZ iz automatika, jer je tužno voziti ASZ na onom mrtvom automatiku, a ne iskoristiti potencijal. Na njemu igrom slučaja došao turbo od ARL i kupljena SDI bregasta sa Ina crnim podizačima i ležajevima.
S mapom bi trebao biti oko 185-190ks što će s prednjom vučom biti svakako ok.

Takođe i R32 body kit odrađen, tu su i bankine, nego nikako da se nakanim da ih montiram.

Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
16
Ostali VW / Odg: Volkswagen Cross Touran 1T2
« Poslednja poruka od strane Madison poslato Jul 03, 2025, 03:51:28 posle podne »
Raco, to pise bukvalno na svakom ulju, Ivanov svakako nije Latest generation haha biggrin
Ivane, vidim sad da imaju 2 varijante 6100 kao i 8100, jedna je za dizele, druga za benzince. Ti si verovatno sipao 6100 Syn-Energy. Ja sipam 8100 X-Cess gen2.
17
« Poslednja poruka od strane Galaxy poslato Jul 03, 2025, 02:58:32 posle podne »
Ovaj je BKC
18
Motor, Menjač, Auspuh / 2.0TDI Ceo poklopac ventila ili samo gumice?
« Poslednja poruka od strane AcoVW poslato Jul 03, 2025, 01:53:32 posle podne »
Motor je 2.0tdi (Crafter 2019god)
Imam problem da izlazi ulje oko dizni, a stavljene nove gumice, bez skidanja poklopca ventila.

Neko predlaze zamenu celog poklopca ventila koji dodje sa gumicama/semeninzima dizni, a postoje po kataloskom broju i samo te gumice.
Kao mora ceo poklopac, jer u suprotnom ce uvek izlaziti ulje.
Zašto?

Mislio sam da se skine poklopac, očisti sve lepo, stave nove gumice i to je to.
Ne vidim razliku izmedju tako uradjenog posla i novog poklopca.

Ima ovako da se kupi:
https://partfix.net/imgbank/tcd/0009/15-12489-01.JPG
19
« Poslednja poruka od strane mur3633 poslato Jul 03, 2025, 11:27:07 pre podne »
Taj stage 1 može da uradi bilo ko, ko se malo razumije u te stvari. Custom mapiranje je već druga priča.
Svi ti servisi kod nas koji rade mapiranje većinom kupuju mape od stranaca koji se bave file servicom, tj. pošalješ mu odavde original fajl, on šalje nazad mapiran fajl i ovdje ga samo flešnu u tvoj auto, tj. ECU.

Kod petice samo pripaziti kad se mapa radi ako su motori BXE i BLS da ne izleti klipnjača kroz blok, jer se dešavalo i kod fabričkih motora.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
20
« Poslednja poruka od strane Galaxy poslato Jul 03, 2025, 01:14:38 pre podne »
Razumem te. Skroz.

Ja i ne zelim da idem u detalje. Zato sam i napisao "teorijski" zato ga i nisam stavljao na valjke i ne idem dalje od ovoga. Auto od par hiljada eura, 20 god star, sa preko 200k km. Sta ce mi sve to "tjuniranje" Ako mi verujes, nisam stis'o pun gas, i u gradu ga ne cimam, niti cu.

Servis je renomiran, mnogo rada iza sebe imaju, dovoljno da odem kod njih.
Dobio sam ono sto sam zeleo, malo vise snage u preticanju, i zadovoljan sam.
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 10