e ok, isto je meni bila dilema oko pumpi, vremena punjenja, kako ubrzava, kakav je osećaj u vožnji, pa sam zvao redom i smarao da mi daju auto na duže.. dal dan, dva, pet, deset, da dobijem malo osećaj.
spisak pumpi ima po netu, na googlu, možeš da upališ da ti sam računa gde treba da staneš i koliko.
što brži punjač, to se brže napuni. ono što većina ne konta je da za veliku većinu ljudi je apsolutno nepotrebno razmišljati u stilu pun-prazan-puni .. nego gde god naletiš na punjač prikačiš dok uradiš šta imaš da uradiš. Id3 sam vozio 10 dana, punio sam ga na 20 punjača, jer su prosto bili usput. Odem subotom u shopping, tržni centar ima punjače za džabe. 1h dok ja pokupujem šta treba je napunio neku cifru.. odem u restoran u vukojebinu, imaju 11kw punjač, dok smo klopali se fila. Jednom sam samo morao namenski da stanem i čekam, prešao sam za 10 dana cca 1500km. Većina koje poznajem da imaju EVove nemaju nikakve planove da se vraćaju na SUS.. al ima i par kao Paul kojima se prosto ne sviđa i sutra bi se nazad prebacili .. većinom imaju kao službena, nekom slučajnošću.
Paul baci ti plus i minus, mene iskreno zanima svako mišljenje iz prve ruke, pa bilo i negativno.