Skorašnje poruke

Stranice: [1] 2 3 ... 10
1
Auto klime, Ventilacija / Odg: klimatronic trikovi
« Poslednja poruka od strane VladaNS1.8T poslato juče u 09:21:39 posle podne »
Passat b5.5 1.9tdi , pokazuje mi grešku 4F9 (to bi trebalo da je senzor G263 ). Gde da ga nađem pa da ga zamenim?
Br. 14 na ovom diagramu

Poslato sa BRP-NX1M pomoću Tapatoka

2
In Car Electronics (ICE) / Odg: Led svetla
« Poslednja poruka od strane Nebojsa_Sky poslato juče u 08:09:47 posle podne »
Jel zna neko kako sa VCDS dijagnostikom da resim gresku koju prave led sijalice na registarskim tablicama?
Sve sam izmenjao sijalice napred i sve imaju Canbus i sve je ok ali mi samo prave problem registarske tablice. Vec trece kupujem led T10 sijalice i svaka pravi gresku i pored toga sto pise da su Canbus
3
Golf 7 / Jetta / Odg: Golf 7.5 TCR
« Poslednja poruka od strane raca1 poslato Jul 10, 2025, 11:52:04 posle podne »
Ne znam tačno iz kojih sam krajeva. Rodio sam se u Škodi 110L na magistrali, ćale gasirao, a majka se porađala. Prvi moj kontakt sa spoljnim svetom je bio na točkovima, oprugama i amortizerima, pa tako i dan danas.

A Blederija  wub wub wub nemam reči...
4
VW - Tuning / Odg: Čipovanje automobila - pitanja, saveti, iskustva . . .
« Poslednja poruka od strane sebekkg poslato Jul 10, 2025, 10:11:47 posle podne »
Uz dobar čip stage 1 ne mora da se uzima gde kvačilo i zamajac. Ako fabrički ide plivajući uzmi njega jer fiksni će samo da razdrnda sve ako ga forsiraš.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

5
VW - Tuning / Odg: Čipovanje automobila - pitanja, saveti, iskustva . . .
« Poslednja poruka od strane XJOCA poslato Jul 10, 2025, 09:38:50 posle podne »
Imam pitanje,Golf 4 1.9 66kw alh uradjen cip stage 1,kvacilo je pocelo da proklizava u trecoj i cetvrtoj(inace je fabričko) e sad dali jednostavno zameniti set komplet novim sa plivajućim ili staviti fixni ili nesto trece?
6
Auto klime, Ventilacija / Odg: klimatronic trikovi
« Poslednja poruka od strane PetarVW poslato Jul 10, 2025, 08:47:57 posle podne »
Passat b5.5 1.9tdi , pokazuje mi grešku 4F9 (to bi trebalo da je senzor G263 ). Gde da ga nađem pa da ga zamenim?
7
« Poslednja poruka od strane Pekar poslato Jul 10, 2025, 08:15:24 posle podne »
Top preporuka za voznju [emoji106] u planu je [emoji6]
Nego raco, jesi li ti mozda rodom iz ovih krajeva, posto vidim da bas dosta dobro poznajes ove predele ovde[emoji4][emoji481]

Послато са HTC U23 pro помоћу Тапатока

8
« Poslednja poruka od strane raca1 poslato Jul 10, 2025, 05:32:49 posle podne »
Sledeća tura severno za Brzu Palanku pa na vodopad Blederija  wub  wub Porvatak preko planine Miroč, nema saobraćaja, a krivine...  wub
9
« Poslednja poruka od strane Pekar poslato Jul 10, 2025, 04:23:35 posle podne »
Malo neka slicka cisto da osvezim temu[emoji4] sto se tice golfica, uziva se kad god se vreme ugrabi, pre par dana isli malo do banje zdrelo, ali nisam iso preko svilajnca,vec bor,zagubica pa zdrelo, inace do pola puta bor-zagubica je ok, od pola do zagubice je ne dao ti bog, zlo i naopako u kakvom je ocajnom stanju asvalt, zakrpa do zakrpe,krateri neravan kolovoz,zloo iso sam 20km/h poludeo[emoji35] a od zagubice do banje zdrelo, nov asfalt, sempertina za sempertinu,, milina i uzivanje za voznju, priroda prelepa, ja uzivao, dok lepsa polovina celo vreme razmisljala kako ce nazad i trazila da idemo preko pozarevca[emoji23]
Inace razmisljao sam da prednju donju resetku kao i usise za hladjenje kocnice ofarbam u sjaj crnu boju kao sto su pragovi i zadnji difuzer, nije mi jasno sto su iz fabrike ostavili to u mat crnu boju[emoji848]
Zadnje tri slicke su sa vrelo mlave u zagubici.

Послато са HTC U23 pro помоћу Тапатока

10
Golf 6 / Jetta / Odg: Golf MK6 GTI Rieger
« Poslednja poruka od strane Penth poslato Jul 10, 2025, 03:11:56 posle podne »
Update pred letnja putovanja.

Estetika:
- Sredjena kadica sedista (stof poceo da se tanji i izgledao onako, kao da krece da se trosi), rucica menjaca u alkantaru da bdue uz volan kako treba, nebo u oem boju (kod dela za naocare pocelo da se odvaja pa odmah zamenjeno.
- Led maglenke Philips Ultinon Access

Mehanika:
- vodena pumpa (pocela da vlazi)
- zadnja dva amortizera (levi poceo da slini)
- NGK bobine i svecice preventivno vec kad sam svasta radio
- dihtung usisne grane, o ringovi, diht masa poklopca (tu kao da je slinio malo, iako sam na 2 mesta dobio potvrdu da se to ne radi da preterujem, uradih)
- servisiranje klime, zamena hladnjaka klime i provera sistema
- nosaci motora (3)
- razni cepici i selne uz sve ovo, menadzment kablova poboljsan i izolacija da bude sve novo
- vracen oem usis uz Pipercross panelni filter, moram HG-ov karbonski usis da poboljsam, petica srafovi koji su dosli uz njega se nakon 2000km recimo 'olabave' malo, pa da ne dotezem stalno skinuo sam i icice sestica uz dodatne matice sa unutrasnje strane, taman cu staviti keramiku na usisnu kutiju
- novi original O.Z. prstenovi i provera felni u vulkanizerskoj radionici Jovanovic, sve pohvale za coveka, Ultre prave ko strela

Svasta jos nesto od sitnica uradjeno od sitnica, malo ja preterujem tu sa odrzavanjem jer preventivno dosta menjam :)

Stranice: [1] 2 3 ... 10