Skorašnje poruke

Stranice: [1] 2 3 ... 10
1
Golf 4 / Bora / Jetta / Odg: Golf 4 TDI Sport Ed.
« Poslednja poruka od strane mur3633 poslato juče u 11:09:54 posle podne »
Nisam ja, nosio sam lakireru

Sent from my S24 Ultra using Tapatalk

2
« Poslednja poruka od strane VW_GOLF3 poslato juče u 10:43:43 posle podne »
Uslikaj pa postavi. Jesi li ti lakirao ili odnio nekom drugom da lakira?
3
« Poslednja poruka od strane mur3633 poslato juče u 10:24:18 posle podne »
Ne bih znao tačno. Imam konzervu od farbe kući, mogu slikati, samo ne znam da li je od baze ili laka.

Sent from my S24 Ultra using Tapatalk

4
In Car Electronics (ICE) / Odg: Led svetla
« Poslednja poruka od strane Galaxy poslato juče u 05:39:08 posle podne »
Ja sam za G5 kupio GTI farove. Kupio sam i LED sijalice. Jako sam zadovoljan wobyhaus led sijalicama. Koristim ih dugo na razlicitim vozilima.
Za ove sad ne znam da li da kupim xenon ili ubacim LED koje sam kupio.

Jos nisam montirao farove...
5
« Poslednja poruka od strane sebekkg poslato juče u 04:25:30 posle podne »
Tačno, svaki far/projektor ima svoju žižu ili fokus gde treba da bude izvor svetlosti.
Ja se kanim da odradim farovoe na a4 b8, trebalo bi polirati ili zameniti stakla jer su stari 14 godina, pa se sad mislim da li da menjam projektor za biLED ili da ostanem na xenonu jer imam vec osram night braker laser sijalice i samo sredim projektore.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

6
« Poslednja poruka od strane AcoVW poslato juče u 11:43:52 pre podne »
Losije sijaju od xenona, nije homogena svetlost. Fabrika je fabrika, ako je far za halogenu sijalicu, onda samo halogena, ako je za xenon, samo xenon, nema tu filozofije.
Svaki far je konstruisan za odredjen polozaj/tacku izvora svetlosti, stavljanjem sijalice koja nije predvidjena za taj far se remeti odsjaj i onda far zaslepljuje druge u saobraćaju itd.
To kod tebe ne bi trebalo da se desi, jer imas projektor, ali opet ostaje ono oko homogenosti svetlosti (verovatno ce imace senke u snopu).
7
« Poslednja poruka od strane bogdanPG poslato juče u 10:28:17 pre podne »
Narucih ja d3s led pa da vidimo sta ce biti
8
In Car Electronics (ICE) / Polo, senzor pritiska
« Poslednja poruka od strane M@c|-|oR poslato juče u 09:46:43 pre podne »
Na ćerkinom Polu (2014, 1.0 MPI) se često palio alarm pritiska u gumama, ali se on resetovao tasterom u pretincu.
U poslednje vreme se više ne može resetovati, već je stalno aktivan.
Ne znam da li ima veze, ali je u međuvremenu rađen održavanje na srednjem loncu.
Ima li neko ovakvo iskustvo i eventualno predlog kako stvar da se reši?

Послато са SM-S916B помоћу Тапатока

9
Auto klime, Ventilacija / Golf 5, 1.9 TDI, BXE Kompresor klime/remenica
« Poslednja poruka od strane DrMr poslato Jul 17, 2025, 01:02:22 pre podne »
Pozdrav,

ispao mi je sa kompresora klime navrtanj koji zateze lamelu/plocicu kompresora za osovinu kompresora, da li neko zna da mi kaze koja je velicina i hod tog navrtnja kako bih kupio, ne nalazim ni na jednom sajtu za delove dimenziju?

Takodje kada bez plocice i tog navrtnja uhvatim remenicu i cimam je oseca se da ima lufta, da li to znaci da je otisao lezaj ili je to normalno bez navrtnja jer meni ima neke logike da on sve to pribije da stoji na mestu i jel moze bez specijalnog alata za izvlacenje da se iscupa remenica sa lezajem kako bih zamenio i lezaj sa NSK, nasao sam da je 99% lezaj 35BD5220 pa ako neko moze da mi potvrdi i to, zamenio bih samo lezaj zato sto hocu da stavim najkvalitetniji lezaj i da znam da sam miran.

Hvala
10
Golf 5 / Jetta / Odg: Golf 5 1.9 TDI, Black
« Poslednja poruka od strane Galaxy poslato Jul 17, 2025, 12:59:36 pre podne »
Zeleo sam promeniti farove.

Dugo sam razmisljao da li uzeti obicne sa ugradjenim projektorom-socivom, ugraditi projektore u moje ili kupiti GTI farove.

Obzirom da su tehnicki pregledi u Nisu malo zajebani, i ne gledaju kroz prste u opste, bila je varijanta da kupim obicne sa ugradjenim projektorima, i da moje farove cuvam za tehnicki. Jer ne volim da podmicujem, a kola su mi uvek ispravna.

Medjutim, kupio sam nove GTI farove.
Naravno, farovi nisu OEM, vec, sto bi rekli, "mala privreda" ali su lepo odradjeni, i meni bitno, imaju motorice za podesavanje visine farova iz kabine.

Farovi stigli danas, obzirom da nemam garazu, a najavili kisu sutra, vrv cu ih u nedelju ugraditi.

Tako da cu ubaciti ove, a moje regularne vrv prodati.

Sad imam dilemu. Obzirom da su farovi zamenski, pravljeni su za H7 sijalicu za kratko i H1 za dugo svetlo, sa klasicnim dzekovima, a ne sa onim dodacima za G5.

Da li da ubacim xenon ili LED? Imam fabricke prskalice u farovima, i verujem da cu proci tehnicki lagano...

Da... skinuo sam folije. Jbno se nista ne vidi uvece iz kabine.
Stranice: [1] 2 3 ... 10