Pazi i meni je glavni snop ok i dobro fokusiran, ali farovi kao farovi sijaju jako. U sustini to po suvom uopste i ne smeta osim ko se zabulji u svetla (umjesto da gleda svojeg posla), dok po kisi ponekad znaju da smetaju i obicne sijalice a ne ksenoni..
Stavicu bear 4300k, spusticu na 1.5% pa cemo vidjeti kako ce da bude

Ne bi ih ja ni stavljao opet da ne vidim na nekolike cetvorke ksenone na obicne farove a uopste ne smetaju. Mada je kod nas glavni problem sto narod gleda u tudja svetla, ja konkretno i kad su nekom jaca svetla (osim ako se ne vidi da su duga) ne blicam, ako je to na kratko brze ides odmah prodjes gledas u put i nista ne smeta, ali ima ljudi koji se nece zadovoljit dok ti ne blicne. Isto tako npr kad neko skrece a iz drugog pravca ide neko, i ovaj mu uopste ne smeta znaci brzo skrene, ali ovaj drugi svira, kao sta ulijeces ispred trte vrte..
Kad sam stavio one farove sa projektorima, cut off je bio bolesno dobar, jos obicna halogena sijalica bila, snop skroz nizak bio, i opet se nasao bolesnik koji mi je blicnuo (tu nema ni policije ni nista, nego mu kao smetala svetla :D).. Tako da sam tad odlucio da cu opet da vratim ksenone pa da makar imaju razlog za blicanje haha :D