Naravno. . . Zar je to prob? Mislis da sam jednom kratio teleskop? :D kako kad stezes amort i slucajno preteras i pukne teleskop gore u navoju? neces valjda da menjas amort? :P ae pisi kod mene u temu da ne ofujemo
http://www.vw-club.rs/forum/index.php?topic=33977.200#lastPost
Nisam bas razumeo ovo sa pucanjem, da bi skratio hod amortizera moras da rasturis amortizer i da skratis stablo amortizera
da ti ventil nebi stigo dno amortizera i polomio se a mislim da ti nije pametno to da radis iz vise razloga:
1. Ne znam koliko si upucen u rad amortizera i dal bi znao to da uradis. (ja npr. ne bih)
2. Ako rasturis amortizer posle bi trebao da stavis novi semening i mislim da to nema sanse da nadjes.
3. Ako samo skratis hod time neces dobiti i tvdocu nego samo mogucnost da spustis auto to jest da napravis da
moze da se steluje, a da bi dobio i tvrdocu koja u principu najbitnija mora i da se napune necim drugim da bi bili tvdri.
4. Na kraju ako sve to uradis mislim da ti nista jeftinije nece izaci nego da kupis neke gewinde ne moras da kupis K&W ili
Bilstain mozes da uzmes neke za 200-300 evra i mislim da bi ti to mnogo bolje i bezbolnije resilo stvar.