nepetljam se u struju i nikad nisam, vazda sam bio za to da svako radi svoj posao/zanat ali jedno pitanje za rogija autoelektricara: kad su obrtomeri od motora sa 6,5, i 4 cilindra bili isti? kad je obrtomer od 1,8 mogao raditi na v6 ili vr6 i obratno? citam gore neke bljuvotine i gluposi od nekih polu majstora i volio bi da se oglasi neko strucan da ih spusti na zemlju i vrati u osnovnu skolu.
sve ovo pisem iz razloga sto je ovaj forum svima dostupan, tj ako nekome treba neka informacija treba ovde da je nadje ali istinitu, a ne iz necijih nagadjanja ili snova. alexis druze trazi savet i informaciju od autoelektricara tj majstora svog zanata!
je.e mi se dal ce post biti obrisan ili ja banovan, ali realno bi bilo da svako na ovom forumu ko je u ulozi nekog majstora, limara, mehanicara,elektricara itd itd za ono sto tvrdi treba da bude materijalno i moralno odgovoran. znaci ako mene kao mehanicara neko pita npr odgovaraju li disk plocice sa mk1 1,1 na mk4 1,9tdi pd i ja kazem odgovaraju saraf na saraf ja treba da stojim iza toga i ako nebudu pasovale da se doticnom clanu ili izvinem javno ili nadoknadim stetu stvorenu mojim naznanjem.
Jos jednom molim naseg druga elektricara rogija da se izjasni u vezi alexisove teme i saveta koje je gore dobio, da nebi bilo da ja nesto serem ili prosipam pamet na forumu
Hvala unapred