slazem se sa prethodnim komentarima da ovaj auto ne treba dirati. To je nov auto, fabricki je uradjen da zadovolji siroke ukuse kupaca i mislim da je u tome uspeo. Pasat je limuzina, osim felni sve bi urusilo njegov izgled i eleganciju.
Slazem se sa tobom mada ne mogu da odolim - trudiću se da ne pređem liniju kiča (smatram da imam ukusa), ali ima još par detalja koje ću pre ili kasnije staviti. U pitanju su sve fabrički dodaci tzv. VW OEM Genuine - felne VW model Chicago, spojler od r-line, hromirani izduv i ako bude moguće maska od r-line.
Ne zna se ciji ce lepse da izgleda na leto, Lakijev ili Morrisov... oba su mi perverzija!!
L@ki unutra ti realno "fali" samo ekrancina 
A sto se tice kapica na felnama, i moje su metalne, oce malo da zapeknu treba drdnati cesto sto kaze neko
a pored toga sto zapeknu, oce i da zapale, tako da imas 2 brige
)
Sve u svemu, puno srece u daljem sredjivanju i da ga vidimo uzivo na nekom od sl skupova 
Ekrančinu neću ubacivati možda nikad (jedino ako naleti nešto baš povoljno) kupio sam mob. HTC HD2 (koji ima ekrančinu) i njega preko aux-a spojio sa ovim mojim RCD500. Tako da sad kad uđem u auto samo ga bocnem i imam 3in1 hads free telefoniranje, mp3 i navigaciju. Slikaću čim malo sredim kabl i nabavim orig držač za tel.
stavi one sto svetle plavo kad se okrece tocak , te ne zapeknu nikad 
A i te nece niko da marne ...sigurno

Mislim da bih trebao na svaki točak drugu boju da stavim

pa kad počne da vrti biće ko worp pogon na enterprajzu

, a u tom slučaju ganici bi se polomili ko će pre da ih skine!!!