Extra,samo te kapice za ventile tzako znaju da "zapeknu" da ih bog ne moze skinuti posle,tako da s' vremena na vreme ih malo odvijaj-zavijaj 
Ne brini, "opekao" sam se već jednom - to se dešava sa aluminijumskih kapica (morao sam kod vulkanizera da mi menja ventile jer ih nisam mogao skinuti), ali ovo su sad gvozdene pa hromirane (toliko su "teške" da sa sam traži kod vulkanizera da mi točak balansira sa njima).
Fini detalji. Nedostaje ti jos mfd2. 
super auto stvarno, plus detalji koje si sa ukusom odabrao.
dino, moj glas ide za rcd 510, mislim da bi mu to tek leglo ko budali samar 
i ja sam pre za rcd 510

al tebra puno je 450-500 € za tako nešto... To je mnogo jeftinije kada kupiš auto s' tim. Tada cena auto ne skače puno zbog samog uređaja, a kad ga kupuješ posebno je puno, a opet kad prodaješ auto nećeš dobiti veću cenu samog auto zbog toga.... Elem ako naletim na povoljno uzimam sigurno.
Kada bih stavio mfd2 sve bi radilo bez problema, ali ako bih se odlučio za bolju, moderniju i skuplju verziju rcd/rns 510 morao bih izdvojiti još oko 100€ za konektor koji povezuje volan i bord displej i 30€ za adapter antenskog kabla (stari konektor - koji ja imam radi samo sa mfd2 rcd/rns 200 300 500).
Novi uređaji koji se ubacuju od 6/2008 (rcd/rns 210 310 510) zahtevaju i novi konektor...
Tako da sve je to j***no i skupo.
Čuo sam za kinesku repliku RNS 510 koja je naravno jeftinija a puno bolja!! Em što čita sve moguće formate video i audio zapisa, em što ima već ugrađene aux, usb i sd portove ima i instaliran WIN mobile i ima wifi!!! + sve to radi i na kolima proizvedenim i pre i posle 6/2008..
btw hvala na komplimentima...