Pedja je udario u stub, znaci bio traktor ili patos, ne bi ga promasio

Slazem se sa Damirom skroz.
Ja sam od gorana dobio sa fabricke bore v5, H&R opruge, napred ni prst, pozadi jedan, isto ko i damir ispred kuce imam stepenik a ne trotoar, ali bez problema, ulazim izlazim, jedino sto to traje 2 sata, ali ne kaci. Sto se maske motora tice, tj suspleha, ako spustas auto, kazi joj cao zdravo, skini je i ostavi kuci, da je ne bi ostavio negde drugde, ja sam bez te maske, da je imam sigurno bi kacio negde.
A to da auto ce da ti se vuce po zemlji ako ti neko sedne itd itd...glupost. Ja sam sad na WagenFest isao sa devojkom muzikom i stvarima, aj tu nista. ali za zlatibor sam nosio 4,5 paketa piva na sve to jos...plus putevi kakvi su pa nigde nije kacio...malo samo kod Vile gore, al kakva je staza do kuce nije ni cudo bilo. Znaci ne klekne mnogo u tome i jeste poenta jer su jace i izdrzljivije.
E a za udobnost, nema govora, gubis je odma, izgubio si je vec sa tim gumama, a sa spustanjem pomnozi sa 2.
Ali kao sto ti svi kazu
nesto dobijes nesto izgubis naravno svi se radujemo tome sto dobijemo, pa te gubitke i ne zagledamo puno!