...Pozdrav svima....Sve prisutne molim za savet....preporuku...lek...resenje problema...
Kupih Golfa 3 benzinca, motor 1.4 ABD, kupih ga jos u XI mesecu 2008 godine. Odprilike u februaru 2009 je poceolo sledece.....Kada se hladan upali, prvih 15-30 sec kao radi normalno, rekao bih sa mozda malo povecanim lerom (kao sauh), a onda odjednom pocne bukvalno da drnda,ko traktor.......broj obrtaja zna da padne toliko da izgleda kao da ce svaki cas da se ugasi...Ako mu dodam gas, prima ga,ali radi kao na 3 cilindra,trokira ili kako vec da nazovem takav rad.U pocetku sam ga ja ostavljao da radi tako sam, i pravilo je bilo da on posle tacno 7 min pocne normalno da sljaka i na leru i kada mu se doda gas,s tim sto je znao ponekad,ali bas ponekad da blago tryne u toku voznje.
Medjutim kako dodjose hladni dani tamo nov,dec on poce zesce da *ebe....isto onako radi kao hladan ali u voznji cima samo tako,trosi k`o lud (spuca 10 l za 40 km), crni dim baca na auspuh....Zna da izgubi ler totalno,recimo stanem na semafor i on se ugasi, i nece da upali ako ne dodam gas s`tim sto ako pusti pedalu on se istog momenta ugasi...zna i izmedju saltanja da se ugasi pa strogo moram da pazim da ne po*ebem zubcasti...
Ni sam ne znam sta mu sve nije radjeno.....dal sam ja ovca ili sta li?....sam Bog zna.....Menjan monopoint, benzinska pumpa. filter goriva,ulje ponovo mimo redovnog servisa jer ga je toliko nalio benzinom da je ulje bilo kao voda,..zatim lambda sonda, jos jedno tri ciscenja monopointa, regulator pritiska goriva u monopointu,termoprekidac, termodavac, termostat...........To sve je menjano u jedno tri cetiri servisiranja...jer ja ga uzmem od majstora, kao sad je OK,on radi par dana pa opet stara prica i tako u krug, s tim sto svaki put lova,lova,lova......
S tim, sto ima dana kada radi kao sat...aloi to je .............pravi raritet
LJUDI............RECITE