Autor Tema: Golf 5 1.9 TDI BKC Sportline  (Pročitano 26 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Jovan Radosavljevic

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf 5 1.9TDI 77Kw BKC
Golf 5 1.9 TDI BKC Sportline
« poslato: danas u 06:04:46 posle podne »
Pozdrav svima, posedujem već godinu dana Golf 5 1.9 TDI 77kw BKC 2005 godište sa 6 brzina. Posle višemesečne jurnjave Golfa 5 i milion trulih i raspadnutih primeraka sam kupio ovaj auto sa fotografija. Prvenstveno sam odustao od Golfa 5 jer je nemoguće naći dobrog, ali kada sam video opremu i enterijer poprilično sam bio oduševljen. Auto ima na satu 267.000km pravih, poseduje servisnu knjigu i sve žive podatke od prvog dana, održavan u ovlašćenom servisu... U servisnoj knjižici piše da je auto Sport oprema, fabrički je niži 2cm, fabrički zatamnjena stakla, poseduje šiber i neverovatno retka sedišta koja su kombinacija koža-alkantara sa podesivom lumbalnom podrškom i grejačima. Pregledao sam milion oglasa i nisam do tada video ni jednog sa ovim enterijerom, a posebno u kombinaciji sa šiberom i digitalnom klimom. Auto poseduje naslon za ruku, bord, elektro podesive retrovizore, Android aftermarket multimediju, trokraki kožni volan... Nije mi jasno zašto je kao nov kupljen sa ovom opremom bez elektro podizača pozadi i maglenki... U suštini izuzetno zahvalan auto i ispunjen dečački san. Takođe, auto je u fantastičnom stanju i u smislu mehanike i u smislu estetike i limarije, odnosno grede, patos, sajtne i krila su kao da je automobil sišao sa trake, sva stakla su originalna, nigde se ne vidi da je farban... U Nemačkoj je imao samo jednog vlasnika od 2005-2024 kada je stigao u Srbiju. :)

U prilogu je link sa fotografijama auta: https://drive.google.com/drive/folders/1UNuGkaEMgdORoQ6UtpfoyqmgelBFjWzT?usp=sharing
« Poslednja izmena: danas u 06:07:43 posle podne od strane Jovan Radosavljevic »