Uzas brate.. a pazi kakvu prevaru rade.. sad ja cenim auto recimo 29.500 mi se dogovorimo sve.. ne spusta cenu ne cenka se mnogo sve full i onda mu se naravno nesto iskomplikuje ne moze da dobije radnu vizu odma mora da saceka jos malo do dolazka.. i da se auto nebi prodao pita da li moze da uplati kaparu.. ili ceo iznos nije problem samo da mu se da racun..
Ti mu onda das racun i on kaze da ce ti uplatiti lovu ceo iznos.. ali on ne moze da stigne pa ce to prijatelj i prijatelj naravno pogresi i uplati 30k umesto 29.500.. (mada moze i on da pogresi ne mora prijatelj

) i posalje ti lazni PDF da je transfer prosao.. moze i laznu swift poruku.. i onda naravno kaooo treba par dana da legne transfer da proknjize.. i zamoli te posto je doslo do greske i posto je preplatio da mu vratis na racun tih 500e.. Ti ako si majmun uplatis mu i to je to.. tu komunikacija staje

Ja samo ne znam da li ima majmuna koji se prime na to ??? al verovatno da ima cim to rade..
Mi smo sad u fazi da me ispitao za kola nesto malo.. stize polovinom sledeceg meseca itd.. i jutros mi salje neko neformalno pitanje.. sliku soljice kafe tj nekog caja kineskog i pita da li ima tako isto kod nas u Srbiji.. Poruka nema veze sa autom, cilj mu je verovatno samo da me uvede u neobavezno caskanje, da se opustim, da se stvori “poznanstvo”.

Kakvi debili vec me mrzi vise da mu ista odgovaram