U nazivu teme sam dodao Black, ne zbog opreme, vec da bih je lakse nasao u moru G5 tema

E, ovako.
Posle duze vremena da otvorim temu.
Pre oko 6 godina sam imao 2006 Passat B6, 2.0 TDI highline, sa BKP motorom.
Imao sam temu, dosta ulozio mehanicki, ali me naredne 3 godine sluzio perfektno. Prodao sam ga mnogo jeftino, srce me boli dan danas, a auto koji sam kupio kao zamenu je 11 godina mladja oktavija, koja je generacijski mnogo modernija, a cija je zavrsna obrada mnoooo losija. Bila je par god stara bukvalno za 3-4 god nisam nista ulozio, trosila mnooogo malo, a odlicno isla.
Uporedo sam kupio i vw bora, koji je neslavno zavrsio (kod mene), prodao ga but zašto, i eno momak koji ga je kupio ga opravio i vozi ga.
Elem. Na red je dosao neki auto, koji cu voziti par godina i pod 1. Moci lako da prodam ili pod 2. Ostavim cerki (koja ima 16g ) kao prvi auto, znaci da ima ispod 80kw.
Zbog kupovine nekretnine, budzet je bio mali. Cca 4.000€
Od silnih mladjih i lepsih kola, u obzir je došao G5.
Naslusao se svasta. Te nemoj, truli su, te nemoj 2.0 loši su, te nemoj 1.9 puca bregasta, ali ja resio da bude Golf 5

Izbor je pao na 1.9 tdi ili 1.6 sa 102 konja.
Dugo sam trazio auto, nekih 15-tak min. i nasao par.
Realno, 90% su bili leševi. Izdvojio par komada, izdvojio za početak jednog crnog, u Cupriji. Pozovem par br, osetim po prici da nesto kriju, pozovem ovog u Cupriji, decko iskren, dogovorimo se sutradan da pogledam auto, i da skratim pricu, posv8dja mi se i kupim ga.