Autor Tema: RNS 510 nedoumice oko mape  (Pročitano 197 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Tesic19

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: VW PASSAT CC 2.0 170ks R-line
RNS 510 nedoumice oko mape
« poslato: Maj 03, 2025, 12:56:40 posle podne »
Pozdrav novi sam u klubu, imam RNS 510 hw03, znam da je stariji hardver, mucio sam se pola meseca da nadjem sve i instaliram, uspeo sam. Nakon pregledanih 1000 sajtova i mnogo citanja uspeo sam da resim sve probleme na koje sam nailazio i instalirao sam 5238, pre toga sam morao prelaznu verziju 3810 zbog takozvanog problema sa clamp state, zatim sam instalirao josi mod 5238 sa vim, testmode no gateway, a nakon toga i mape v17 east europe, mape su morale da prodju kroz maptool, jer moja navigacija nece da povuce mape samo sa sd, pa mu je trebala “varka” i sa takozvanim sd to hdd cd-om. Zanima me da li neko ima neki kompletniji josi mod, koji bi preporucio i da li neko ima bolje mape, jer ipak u ovim v17 mapama iako su najnovije dosta ulica fali, delova autoputa? Dosta sam citao i ovaj forum spominju se mape od BMW. Zanima me da neko objasni koje su solucije za poboljsavanje mapa, obzirom da je v17 “najnovija” dostupna nama verzija, takodje se po netu spominu mape cele evrope sa radirima, ima li neko sta od toga? 😃 Hvala unapred, @AcoVW vidim da si ti dosta kompetentan na ovu temu, pa me zanima i tvoj odgovor!

« Poslednja izmena: Maj 03, 2025, 01:02:34 posle podne od strane Tesic19 »

Van mreže sebekkg

• VW Početnik
Odg: RNS 510 nedoumice oko mape
« Odgovor #1 poslato: juče u 11:36:52 posle podne »
Ja je isto imam ali ako budem ostavljao auto uzeću std2 nav+pq
Jeste skupa ali da olakšam sebi.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Van mreže Tesic19

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: VW PASSAT CC 2.0 170ks R-line
Odg: RNS 510 nedoumice oko mape
« Odgovor #2 poslato: danas u 01:41:20 pre podne »
Ma nemas potrebe menjati, a i zezanje je, onda moras i gateway modul i konektore, ok je skroz 510, samo me zanima da li se neke novije mape mogu ubaciti i neki bolji mod, to je to sto treba, eventualno ako ti je stariji blutut modul zameniti novim i sve je super..
« Poslednja izmena: danas u 01:43:56 pre podne od strane Tesic19 »