Autor Tema: Golf 7.5 Ful LED farovi sa LL dnevnim svetlima  (Pročitano 4138 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže markos83

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: VW Golf 7
Golf 7.5 Ful LED farovi sa LL dnevnim svetlima
« poslato: Mart 11, 2025, 12:10:53 pre podne »
Zdravo svima, imam Golfa 7.5 Facelift 2019. god sa Ful LED fabričkim farovima sa \_\_ dnevnim LED svetlima kao što to  ima Golf R-line ali mi kada je prekidač za svetla na AUTO rade samo spoljna \_  _/ dnevna LED svetla u farovima pa želim da znam kako mogu da uključim preko VCDS-a dodatna unutrašnja led svetla  \_\_  _/_/ da rade i kao dnevna svetla i da rade kao migavci?

Van mreže markos83

• VW Početnik
  • Auto: VW Golf 7
Odg: Golf 7.5 Ful LED farovi sa LL dnevnim svetlima
« Odgovor #1 poslato: juče u 10:57:41 posle podne »
S obzirom da je mnogo ljudi pročitalo ovo moje pitanje iz prethodne poruke, čudno je da niko nije napisao da bar ima iste farove i isto pitanje. Prosto je neverovatno da niko neće da podeli svoje iskustvo.

Van mreže bogdanPG

• Hero Member
  • Auto: a4 allroad, golf 5
Odg: Golf 7.5 Ful LED farovi sa LL dnevnim svetlima
« Odgovor #2 poslato: danas u 09:25:58 posle podne »
Ako neko ima iste farove sigurno nije na forumu ili nije odavno ulazio na forum, vj mi ako neko bude imao iskustvo sigurno ce ga podijeliti...a ako znas da to tako moze ne znam zasto ne izguglas po netu i nadjes kako se radi...pretpostavljam da imas vcds onda samo treba da sjednes jedan dan i procesljas vcds i nadjes tu opciju, potrajace ali malo osnovnog znanja engl i naci ces je ako postoji...